Forum

Sistem ve ağ uzmanl...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Sistem ve ağ uzmanlığı eğitiminin ardından alınabilecek ileri eğitimler.

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
311 Görüntüleme
(@yusufozsoy)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

Bir kamu kurumunda bilgi işlem departmanında son kullanıcı desteği vermekteyim. Sistem ve ağ uzmanlığı eğitimi aldım.(300 saat) Bu eğitimin neticesinde ilgili sertifikasyonumu da tamamladım. (MCSA, MCTS, MCITP MESS.,MCITP ENT.,CCNA). Siz değerli arkadaşlara sormak istediğim konu ise sektörde fark yaratacak ve uzmanlaşmayı sağlayacak hangi ileri eğitimleri almam gerekeceği. Kafamda birkaç alternatif eğitim programı olmasına rağmen karar veremedim bunlardan bazıları ise; Network (CCNP), Sanallaştırma(HYPER V, VMWARE), Cloud, Bilgi Güvenliği ve aslında en çılgıncası yazılı ve veritabanı eğitimi. Sizlerden değerli öneri ve görüşleriniz bekliyorum.  

Saygılarımla. 

 
Gönderildi : 25/05/2013 15:38

(@ugurburma)
Gönderiler: 1973
Üye
 

Bulunduğunuz kamu kurumunda mı kalacaksanız yoksa şirkette değiştirmeyi düşünüyor musunuz? Eğer kamu kurumunda kalacaksınız orada kullanılan ürünlere ve varolan / oluşabilecek pozisyonlara göre seçiminizi yapabilirsiniz.

Şirket değiştirecekseniz ileriye dönük olarak görünen sanallaştırma ve bulut bilişimin öne çıkacağı yönünde. Bu seçeneklerden bir konuda uzmanlaşmanız ve önemlisi fark yaratmanız gerekir.

 
Gönderildi : 25/05/2013 18:30

Paylaş: