Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Oracle

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
388 Görüntüleme
(@UfukKarabulut)
Gönderiler: 182
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Herkese merhaba firmamıza oracle database satın alınması düşünülmektedir.Bunun ile ilgili olarak oracle'da eğitim almak istesem nerden alırım ve alınacak bu eğitim sizlerce ne kadar faydalı olur.Oracle'ın kurulumu yönetimi ve dizaynı zormudur bu konularda bana bilgi sahibi arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim yardım ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

 
Gönderildi : 25/05/2010 21:50

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

Selam,


Bilginç IT Academy' den yeterli derecede alabilirsiniz eğitimi. Oracle SQL gibi değil, daha farklı bir dizaynı var, ama çok faydalı olacağına emin olun.

 
Gönderildi : 25/05/2010 21:55

(@GurcanCOLAK)
Gönderiler: 31
Eminent Member
 

Merhaba;


 Bilginç Bu Eğitim İçin En Uygun Kurum. Özellikle Cüneyt Hoca'dan Alınırsa Faydalı Olur Diye Düşünüyorum. Kendisi Bu Aralar Yurt Dışında Eğer Burda da Onun Adına Bir Sınıf Açılırsa Katılmanızı Tavsiye Ederim. Bunu Yanında Alternatif Olarak Eren Hoca'da Kaliteli Bir Anlatım Sunmakta, Yakında Kısmet Olursa Bende Bu Konuyla İlgili Freelance Olarak Eğitim Vereceğim. Sistem Bir Kere Sağlam Dizayn Edilirse Hiç Bir Problem Çıkarmadan Çalışacaktır. Gerekli Testleri Yapmanız İçin Ücretsiz İndirip Deneyebilirsiniz. Yönetim Konusunda Eğitim Aldığınız Takdirde Aşırı Sorunla Karşılaşmazsınız. Bilginize


 İyi Çalışmalar...

 
Gönderildi : 27/05/2010 12:30

Paylaş: