Forum

VM esxi 5 in tanıdı...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

VM esxi 5 in tanıdığı RAID destekli anakart

5 Yazılar
4 Üyeler
0 Reactions
1,000 Görüntüleme
(@OnurAYDIN)
Gönderiler: 193
Reputable Member
Konu başlatıcı
 
[#303113]

merhaba,

VM esxi 5 in tanıdığı RAID destekli anakart biliyormusunuz


 
Gönderildi : 12/01/2012 14:14
(@rafets-ayata)
Gönderiler: 3813
Üye
 

Merhaba,

OEM mi yoksa bir sunucu için mi sorduğunuzu bilmiyorum ancak Esxi 3 , 3.5 gibi ürünler için kendi forumunda bilgi verilmiş. Burada ki listeden yararlanarak istediğiniz ürünü tercih edebilirsiniz. Hatta almadan önce ürünle ilgili olarak mail atarsanız dist. firma veya üretici firma bilgi verecektir.

  http://www.vm-help.com/esx/esx3.5/Whiteboxes_SATA_Controllers_for_ESX_3.5_3i.htm


 
Gönderildi : 12/01/2012 15:43
(@esersolmaz)
Gönderiler: 3200
Üye
 

http://www.vmware.com/resources/compatibility/search.php

Bu link iş görecektir.

 


 
Gönderildi : 12/01/2012 15:46
(@OnurAYDIN)
Gönderiler: 193
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

peki ben anakarttan rai yapmasam, 3 diskimin birine vmware esxi 5 kursam. daha sonra vm shape client den diğer 2 diski raid 0 olarak ayarlayabilirmiyim.


 
Gönderildi : 12/01/2012 16:06
ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4920
Co-Helper
 

Desktop anakartlarında yaşayacağınız sorun sadece raid olmayacaktır. O verilen listeler çok önemli. Piyasa daki bir çok asus, gigabyte gibi anakartta ethernet tanıtamama, stabilite gibi sorunlar da yaşayabilirsiniz. O yüzden satın almayı mutlaka o listeler veya forumlarda bu uygundur denilen modeller üzerinden yapınız.


'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 12/01/2012 21:07
Paylaş: