Forum

Acronis True Image ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Acronis True Image Universal Restore - Windows 2003 SBS image'ın normal pc ye restore hk.

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
425 Görüntüleme
(@hsnaydin)
Gönderiler: 4
Active Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar, Acronis True Image ile alınan image dosyasını Acronis True Image Universal Restore ile boot cd siyle restre etmek istiyorum.


Fakat alınan image dosyası Server 2003 SBS işletim sistemi ve hdd leri yazılımla raid yapılmış. Ben bu image dosyasını normal bir pc ye restore edebilirmiyim?


Restore işlemini başlattığımda sadece image dosyasından işletim sisteminin bulunduğu bölümü geri yüklemek istedim. Restore işlemi başladı ve bitirdi fakat pc yi yeniden başlattığımda bir hata mesajı verdi


"Windows could not start because of a computer disk hardware configration problem. Could not read from the selected boot disk. Check boot path and disk hardware. Please check whe Windows documentation about hardware disk configuration and your hardware reference manuals for additional informatin."


Yardımlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

 
Gönderildi : 02/09/2010 16:43

(@ersincan)
Gönderiler: 975
Illustrious Member
 

Merhabalar


Boot CD den restore işlemi yaparken Acronics True image With Universal seçeneğini seçiyormusunuz. Ayrıca driver yükleme esnasında PC driverlarınızı göstermenizi tavsiye ederim. Küçük bir ayrıntıda eğer desktop PC' de sata disk kullanıyor iseniz Bios ayarlarından IDE moduna geçiniz.


 Saygılar

 
Gönderildi : 03/09/2010 02:36

Paylaş: