Haberler

2022 Netflix Filmleri Belli Oldu! Beklenen Filmler Sonunda Geliyor!

En popüler içerik platformlarından Netflix, 2022 filmlerini seyircilerine yayınladı. Liste içerisinde yayınlanması beklenmeyen filmler de yer alıyor!

Dünya’nın en büyük içerik servislerinden olan Netflix, 2022 yılının sonlarına doğru bir yeniliğini daha duyurdu. Platformun son yaptığı açıklamalardan sonra harika filmleri sunacağı, yayınlayacağı kesinleşmişti. Bugün yapılan açıklamayla birlikte ise heyecan, aksiyon ve her türden konuların olduğu apayrı filmlerin sunulmaya başlanacağı söylendi!

Netflix, Harika Film Gecelerine Başlıyor!

Netflix, 25. yıl kutlamaları ve yeni yayınlanan mobil oyunundan sonra bambaşka güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Abonelerine düzenlenen yeni ‘’Film Gecesi’’ etkinliğiyle birlikte bütün izleyicilere farklı ve beklenmedik anlar yaşatılmaya başlanacak. Konu hakkında açıklamalarda bulunan platform, ‘’Bir sonraki film geceniz için fikirlere mi ihtiyacınız var? Netflix’te ne ararsanız var: Yıl boyunca her hafta yeni filmlerle her ruh hâline uygun, birinci sınıf yıldızların rol aldığı komediler, dramalar, gerilimler ve neşeli filmler burada.’’ ifadelerini kullandı. Açıklamalarından sonra pek çok filmi bir araya getireceğini söyleyen Netflix, harika film geceleriniz için yeni etkinlikler planladığını söyledi.

Daha farklı konulara da değinen içerik platformu, şu açıklamaları yaptı: ‘’Ryan Gosling ve Chris Evans’ın rol aldığı The Gray Man ile nabzınızı yükseltecek aksiyon keyfine hazır olun. Rian Johnson imzalı Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven’de Daniel Craig yine hafiyelik yapıyor ve gizemleri çözüyor. Millie Bobby Brown ve Henry Cavill dedektif kardeşler olarak Enola Holmes 2 ile geri dönüyor. Aynı oyuncunun iki filmini birden izlemek ister misiniz? O hâlde Jamie Foxx (Day Shift ve Tyrone’u Klonlamışlar) maratonu sizi bekliyor. Komedi ikilileriyle kahkahaya boğulmak isterseniz Kevin Hart ve Mark Wahlberg (Boş Zaman), ayrıca stop-motion bir filmde tekrar bir araya gelen Jordan Peele ve Keegan-Michael Key (Wendell ve Wild) sizi gülmekten kırıp geçirecek.’’

Kaynak

Okumaya Devam Edin:

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu