Forum

cobian backup 9.0 y...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

cobian backup 9.0 yardım

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
468 Görüntüleme
(@doganbayraktar)
Gönderiler: 1392
Noble Member
Konu başlatıcı
 

merhabalar,

backup programı olarak cobian backup kullanıyorum ve başıma şöyle bir problem geldi

create separeted backups using timestamps seçeneğini işaretlediğimde sistem otomatik olarak zaman ekliyor ve hergün güncel yedeği zipliyor fakat bunu kaldırdığım zaman zaman eklemiyor ve güncel yedeği almıyor kullanan arkadaşlar varsa yardım ederlerse sevinirim.

 
Gönderildi : 24/10/2008 15:07

(@MustafaNUR)
Gönderiler: 25
Eminent Member
 

Merhabalar


Soylediginiz kisim backup dosya isminin sonuna saat ve tarih ekliyor ve yedek tekrar edildiginde eski yedegin dosya ismi farkli oldugu icin yeni bir yedek dosyasi olusturuyor. Dikkat etmisseniz o kutucugu isaretlediginizde allta yedeklerin kac edete kadar saklanacagi aktif duruma gecmektedir. Olaki o isareti kaldirisaniz her yeni backup alisinizda isim degisikligi olmadigi icin eski dosyanin uzerine yazacaktir ve 1 adet yedek dosyasi olusturcaktir. yani sistem yedekleme gorevini yerine getirecek ve sadece 1 adet yedek dosyasi tutacaktir. Ben sorunuz uzerine tekrar denedim ve yedeklemeyi yaptigin teyit ettim . Sistem duzgun bir sekilde calisiyor .


(not: eger sizde calismiyor ise ve AD uzerinde backup aliyor iseniz backup aldiginiz kullanicinin backup alinan klasorde overwrite hakki olup olmadigini kontrol ediniz )


 

 
Gönderildi : 24/10/2008 20:53

(@doganbayraktar)
Gönderiler: 1392
Noble Member
Konu başlatıcı
 

merhabalar,

işareti kaldırdığımda 20.10.2008 de kaldırmıştım 3 gün sürekli kontrol ettiğimde sql otomatik yedeği üzerine yazmasına rağmen nerden bulduysa 20.10.2008 sql yedeğini alıyor fakat bunu aktif yaptığımda dosyanın sonuna tarih ve saati ekliyor ve güncel yedeği zipliyor.

 
Gönderildi : 24/10/2008 21:33

Paylaş: