Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

[ÇÖZÜLDÜ]Jsp ile veritabanına kayıt

Seda Genç
(@SedaGenc)
Üye

<%@page contentType="text/html" pageEncoding="UTF-8"%>
<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
        <title>JSP Page</title>
    </head><center>
    <body>
        <form action="kontrol.jsp">
        <h1>Talebinizi Giriniz</h1>
        <td><textarea name="Talep" rows="10" cols="30"></textarea></td>
        <br><br>Öncelik Seçiniz
        <select name="Öncelik" >
            <option>Düşük</option>
            <option>Orta</option>
            <option>Yüksek</option>
        </select>
        <input type="submit" value="Gönder" /> 
    </form></body></center>
</html>

 

Böyle bir kodum var ve burdaki Öncelikte seçilen seviyeyle talep text ekranına yazılanı Java DB de Talepler(Talep,Öncelik) tablosunda tutmak istiyorum örneklere baktım ama uyarlıyamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntı
Konu başlatıcı Gönderildi : 11/08/2017 16:51
cem kılıç
(@cemkilic)
Üye

sımdı forma gırılen verılerı datatable companente yazdırmak mı ıstıyorsun ben javacı degıl anlamak ıcın sordum javacılar cevaplayabılır

CevapAlıntı
Gönderildi : 11/08/2017 19:54
Seda Genç
(@SedaGenc)
Üye

Tabloya yazdırmak istiyorum evet

CevapAlıntı
Konu başlatıcı Gönderildi : 12/08/2017 00:00
cem kılıç
(@cemkilic)
Üye

anladım bende in6ernette arastırdım ama bununla ılgılı bır kaynak bulamadım dedıgım gıbı uzman birisi paylasırsa ögrenmıs oluruz

bilmedıgım bir konuda sızı yanlıs yönlendırmek ıstemem ıyı calısmalar

CevapAlıntı
Gönderildi : 12/08/2017 04:35
Seda Genç
(@SedaGenc)
Üye

Hallettim teşekkürler.Sizede iyi çalışmalar.

CevapAlıntı
Konu başlatıcı Gönderildi : 15/08/2017 12:49
Paylaş: