Forum

wwwroot Klasör...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

wwwroot Klasöründeki dosyanın webde 404 hatasına düşmesi

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
489 Görüntüleme
(@MuzafferAk)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu başlatıcı
 

İyi günler. Hazırladığım projede localhost da düzgün çalışan sistemim web server ıma aktardığımda son eklediğim sayfaları görmüyor. Klasör ve dosya isimleri yolları tam. Buna rağmen 404 hatası alıyorum. Son eklediğim dosyalar IBM.Data.Informix.dll kullanıyor. Sanırım bu dll için gereken bir kaç bileşeni yükleyemediği için bu hatay düşüyor ama ne yaptıysam düzeltemedim. Bin klasörünün içine dll dosyasını koyduğumda bu sefer dll hatası verip geçersiz bir program yüklenmeyte çalıştı hatasına düşüyor. İzinler ve yetkiler tam olmasına rağmen bu hata neden oluşur fikri olan hocalarımız varsa çok makbule geçecek. 3 gündür araştırmadığım denemediğim şey kalmadı. web.config, proje dll dosyaları vs hepsini denedim ama bir sonuca ulaşamadım.

Şimdiden teşekkürler.

 

Not: Webe çıktığım server bana ait. Host kullanmıyorum. Win7 32 bit ve ISS 7 ile çalışıyorum. Sql bağlantılarımla ilgili sayfalarımda hiç bir problem yok sadece IBM.Data.Informix.dll kullanan sayfaları kaynak bulunamadı hatasına döndürüyor.

 
Gönderildi : 08/10/2015 18:56

(@eravse)
Gönderiler: 1753
Üye
 

merhaba hataların ekran goruntulerını paylasmanız mumkun mu ? yanı en azından nereden kaynaklandıgını bılıyorsunuz  eger bu gıbı dll lerde 404 hatası alıyorsanız muhtemel routıng sorunundan kaynaklıdır. IIS uzerınde handler mapıngden Extentionless kısmını . dan  a cekıp denedınızmı  ? 

 

saygılar

 

ProfectSoft Yazılım ve Danışmanlık Hizmetleri
LogPusher & Bifyou E-Commerce System
www.profectsoft.com

 
Gönderildi : 09/10/2015 01:27

Paylaş: