Forum

Intranet & Dok&...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Intranet & Doküman Yönetimi

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
462 Görüntüleme
(@UgurONDUC)
Gönderiler: 89
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba;

 

Şirketimizde kullanılmak üzere intranet sistemi ve doküman yönetimi ile ilgili bildiğiniz kullandığınız yazılım var mıdır?

Amaçımız; İntranet ile İK'ya yönelik bilgiler duyurular vb. , Doküman yönetim sistemi ise iş akışı şeklinde her bir çalışan sicil numarası ile login olacak ve izin formu, avasn talebi, seyahat formu gibi veya iş ile alakalı proje ekibi malzeme yaratarak bununla ilgili görsel bilgilerini hatalarını yazabileceği bir platform istemekteyiz. 

Teşekkürler.

 
Gönderildi : 18/09/2015 11:17

(@veliture)
Gönderiler: 114
Estimable Member
 

Her şirkette iş süreçleri birbirinden farklı olduğu için hazır bir yazılım bulmanız zor.Geçtiğimiz sene benimde ihtiyacım olmuştu.Bize uyan bir yazılım bulamadım.Web üzerinde çalışan bir uygulama yazdım.İçerisinde dashboard, duyurular,bilgi işlem ticket sistemi,talep formları (izin avans vb..) talepler departman müdürlerinin onayına düşecek şekilde,demirbaş servis/garanti takibi,hedef takip gibi bir takım modülleri var.

Şirketinizde yazılım ile uğraşan var ise kendiniz yazmanız / yazdırırsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız diye düşünüyorum.

 
Gönderildi : 18/09/2015 13:51

(@eravse)
Gönderiler: 1753
Üye
 

merhaba 

 

sharepoint online veya sharepoint on prem tam istediginiz seyleri yapabilir sirketimiz icinde bu sekilde organize edilmis bir yapimiz bulunmaktadir.

ProfectSoft Yazılım ve Danışmanlık Hizmetleri
LogPusher & Bifyou E-Commerce System
www.profectsoft.com

 
Gönderildi : 19/09/2015 22:58

Paylaş: