Forum

Sgk Web Servisleri ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Sgk Web Servisleri Hk.

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
1,915 Görüntüleme
(@MennanSevim)
Gönderiler: 89
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Selam Arkadaşlar,

 

Biz kurumsal olarak bir web portalı yapmayı düşünüyoruz, mükellef olan müşterilerimiz kendi bilgilerini kullanarak sgk işlemlerini yapabileceği bir ortam hazırlamak istiyoruz.

 

Örneğin;

  Sgk işe giriş bildirgesi,işten çıkış bildirgesi, aylık sigorta prim bildirgesi vs. Bu tarz işlemlerin yapılabilmek için gerekli web servise nereden nasıl erişebilirin ? Sgk bilgi işlem daire başkanlığına bir türlü ulaşamıyorum, ayrıca kurumsal yazılım daire başkanlığı da cevap vermiyor. daha önce benzer bir geliştirme yapanlar yardımcı olabilirler mi acaba ?

 

 
Gönderildi : 02/04/2015 17:03

(@MennanSevim)
Gönderiler: 89
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba

Önceleri bu tarz yazılımlar yapıldı, fakat artık yasak olduğunu biliyorum.Benzer bir konuda tc no ile ilgili bir projede, kurum daha sonra yazılım firmasına uyarı vermişti. Ben yasal boyutunu aktarmaya çalıştım.Tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verecektir. 

 

Kurum yetkilileri ile görüşme şansımız olmuyor malesef 3 gündür telefonu açan yok, kullansak bile destek konusunda sıkıntı yaşanılması kaçınılmaz görünüyor. Ama kullanan arkadaşlar varsa bilgi almak isterim tabi ki. Teşekkürler

 
Gönderildi : 02/04/2015 21:27

(@MustafaPAT)
Gönderiler: 26
Eminent Member

Paylaş: