Anasayfa » Forum

Class'a anaformdaki...
 

Class'a anaformdaki Combobox'ı göstermek.  

  RSS
Omer Deviren
(@OmerDeviren)
Üye

Merhabalar,

Class yazıyorum, amacı sql'den veri çekmek ve çekilen bu veriyi formdaki combobox'a basmak.

Tabi ki bu class olunca, class'ın içinde combobox'ı görmüyor. Class'a combobox'ı nasıl gösterebiliriz ?

 

Teşekkürler. 

Alıntı
Gönderildi : 20/08/2014 20:56
Erdem SELÇUK
(@eravse)
Üye Forum Yöneticisi

Class a comboyu göstemerezsiniz eğer control library değil ise. Onun yerine combonun datasını gönderebilirsiniz.

 

public class Data(){ 

public IEnumarable<DataType> ComboData {get;set;} 

public Data(){

ComboData = db.ComboDatas; 

 

 şeklinde bir yapılanma ile datayı class generate oldugunda set edebilirsiniz.

}

CevapAlıntı
Gönderildi : 03/09/2014 20:09
Paylaş:

Lütfen Giriş yap yada Kayıt ol