Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Google Drive

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
459 Görüntüleme
(@AyseSendil)
Gönderiler: 166
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba 
http://www.ehsm.gov.tr/yonetim/  burdaki gibi küçük ama üzerine tıklayınca büyük gösteren belge ya da resmin aynısını nasıl yapabilirim?elimde yönetim panelli bir site var ordan ekleyip yapabilir miyim yoksa nasıl yapılmıştır fikri olan var mı?Tıklayınca google drive a gidiyor ama hiç kullanmadım o yüzden anlayamadım.

 
Gönderildi : 24/08/2013 12:37

(@semihkarduz)
Gönderiler: 9
Active Member
 

eğer sitenizde buna benzer bir eklenti varsa ve bu eklentinin adını biliyorsanız yonetim paneli üzerindeki html editor tarafından yapabilirsiniz. ancak aksi bir durumda siteye ait html dosyalarında düzenleme yapılması ve bu eklentinin ftp ye atılması gerekecektir. 

kullandıgınız sistem hazır bir sistem ise (Joomla - wordpress vb.) bu sistemlerin sitelerinde bu ve buna benzer eklentiler mevcuttur. dilerseniz buralardan da faydalanabilirsiniz. benim tavsiyem. bu işi bilen birisinden destek almanızdır. 

İyi çalışmalar

 
Gönderildi : 24/08/2013 20:05

(@AyseSendil)
Gönderiler: 166
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

benim bilmediğim bu nasıl bir eklenti?veya adı nedir bilmiyorum.elimdeki siteyi de ben doldurcam ve yönetim panelinden böyle bişey ekleyebilir miyim bilmiyorum işte.

 
Gönderildi : 24/08/2013 22:54

(@semihkarduz)
Gönderiler: 9
Active Member
 

Orada kullanılan eklentinin adı LightBox. buna benzer daha bir cok eklenti mevcut piyasada. Ornegin FancyBox. bu eklentileri inceleyebilirsiniz. hangisi sizin için uygunsa onu kullanabilirsiniz. Google da bu eklentileri aratırsanız kullanım şekilleri orneklerle anlatılmıstır. 

daha oncede soylediğim gibi yonetim panelinden ekleyebilmeniz için oncelikle bu eklentilere ait Javascript kutuphanelerinin sayfanıza eklenmiş olması gerekecektir. eğer eklenmemişse ve bu konuda tam bilginiz yoksa. dısarıdan destek almanızı oneririm.

 
Gönderildi : 25/08/2013 15:41

Paylaş: