Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Kitap onerisi

5 Yazılar
4 Üyeler
0 Likes
479 Görüntüleme
(@CengizFilizler)
Gönderiler: 88
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Baslangic seviyesinde 3 konuda kitap onerisi rica ediyorum. Lutfen biliyorsaniz yayin evleri bilgisinide paylasirmisiniz ?

  • C#
  • ASP veya .NET
  • PHP

Not: Siz ASP dedigime bakmayin .NET seklinde veya en yeni surumlerinide anlayabilirsiniz.

 
Gönderildi : 11/12/2012 19:42

(@SavasKAPLAN)
Gönderiler: 244
Reputable Member
 

Kitap olarak öneride bulunamam ancak php ve asp beraber yürümez. C# ı illa öğrenecem diyorsan asp'yi seçmelisin.

 
Gönderildi : 12/12/2012 03:30

(@davuteren)
Gönderiler: 1584
Noble Member
 

valla bende kurs aldım programlama ile ilgili c# eğitimi asp.net eğitimi zaten ikisi bir arada. iş yoğunluğum ve askerliğim dolayısı ile bölünmeler oldu, tam öğrenemedim. şimdi toplamaya çalışıyorum. bir çok kitap aldım c# ve asp.net le ilgili. fakat beni hiç birisi tatmin etmedi. hep konsoldan anlatmışlar oysaki visual studio ve c# ın görsel bir dil olduğunu düşünüyorum ben.. neyse ki bugünlerde muhammed mastar adında bir yazar var kodlab yayıncığın visual studio 2011 diye o kitap hoşuma gitti onu okuyorum şu sıralar. fakat şunuda unutmamak gerek. kod ezbere yazılmıyor. once mantığını kavramak gerek. kerem köseoğlunun programcılık mantığı diye bir kitabı var (pusula yayıncılık) bunu once okuyup daha sonra bir programlama dili öğrenmeye başlayabilirsin benim gibi.. bende birşeyler yazmaya çalışıyorum. ama çok çok başarabildiğimi söyleyemem şu sıralar 🙂 bende aynı şekilde kitaptan okuyarak birşeyler yapmaya çalışıyorum anlıyacağınız 🙂 umarım yorumum faydalı olur. başarılar.

 
Gönderildi : 12/12/2012 12:43

(@MERTKOPRUCU)
Gönderiler: 6
Active Member
 

Merhaba öncelikle ilk adım olarak öğrenmek istediğiniz web programlama mı (Bunun için iki yol var ya PHP ya da ASP.NET, ASP artık miadı doldurmuştur diye düşünüyorum ASP.NET varken) yoksa masaüstü programcılığı mı? İlk basamak web programlama ve PHP ise kitaba gerek kalmadan internette PHP ile görecek olarak ucuz denebilecek  ve ortaya bir şey koymanıza sağlayabilecek videolu eğitim setleri var.

 
Gönderildi : 14/12/2012 14:30

(@CengizFilizler)
Gönderiler: 88
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

siz ASP dedegime bakmayin .NET seklinde anlayabilirsiniz.

 
Gönderildi : 17/12/2012 23:34

Paylaş: