Forum

Form1 Form2 GridVie...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Form1 Form2 GridView Excell

2 Yazılar
1 Üyeler
0 Likes
382 Görüntüleme
(@TimurEvren)
Gönderiler: 29
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

şimdi form1   gridview var      
alanlar 

hesap kodu       hesap adı     borç    alacak   diyelim          grid üzerinde sağ tıklıyorum ve excell den bilgi al diyorum.

form2 geliyor. ordada gridview var ve exceli çağırıyorum grid doluyor işte satır başı satır sonu ve alanlar tmm a kolunu b kolunu vs.  istediğim olay yani yapamadığım.  kaydet butonuna bastığımda.

 

Form2 kapanıcak ve form1 in gridine bunlar dolacak.   form1 kaydet dediğimde database yazıcak. benim yapamadığım   Form1 grid e bir türlü ulaşamıyorum. 

 

 
Gönderildi : 08/03/2012 13:40

(@TimurEvren)
Gönderiler: 29
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

emeğe saygısızlık niye olsun direk böyle yazanları hiç anlamıyorum o yazını görsem buraya konu neden açayim hiç bu taraftan düşündün mü? bana böyle cevap veriyorsun en altına bare link ekleseydin teşekkür etseydim sana.

 

Forumlarda şunu gerçekten anlamıyorum yaşadığım veya yapmak istediğim sorunu buraya yazıyorum daha önceden yazılmıştı vs emeğe saygısızlık falan deniyor arkadaşlar sorunumu çözen veya yardımcı olan yazıyı bulsam tekrar sorarmıyım.

 

Arkadaş bu kadar yazıcağına bana özelden link atsa  bende ona teşekkür eder ve bu konu için adminden özür dileyip sildirtirdim.

 
Gönderildi : 14/03/2012 19:07

Paylaş: