Forum

Ems Connection dete...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Ems Connection detected

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Reactions
500 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Herkese mrb


 Server 2003 enterprise sp1 x86 kurulumu sırasında aşağıdaki gibi bir uyarıyla karşılaşıyorum ve bir süre sonra mavi hata ekranına geçiyor. 2003 ent. R2 sp2 ile kurduğumumda problem çıkarmıyor. (R2 lerin hepsi kuruluyor) oem bir server kullanıyorum anakart intel DQ35JO. biraz araştırdım 1394  portuyla alakalı bir durummuş biostan kapattım fakat yine olmadı. hyper terminalle bağlanıp /redirect anahtarı ile on-off şeklinde ayarlanabileceğini söylüyor ama çıkamadım içinden... daha önce bu problemi çözen var mı?


rocked raid 1520 raid 0+1 core2quad 2.4 3*500 sata2 8gb ram


 



 

 
Gönderildi : 03/04/2008 19:51

(@bugrakeskin)
Gönderiler: 5088
Illustrious Member
 

Merhaba

support tools içerisinde ki sysprep i kullanıyor musunuz?

Evet ise sysprep.inf yi açıp içerisine, EMSSkipUnattendProcessing=1 ekler misiniz

 
Gönderildi : 03/04/2008 19:59

(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

supp tools u kullanmadım. bu çalışan sistemlerin üzerinde kullanmak için değilmiydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum


 


teşekkürler

 
Gönderildi : 04/04/2008 12:36

(@bugrakeskin)
Gönderiler: 5088
Illustrious Member
 

iki türlüde kullanılabiliyor. altta ki makalelere bakar mısın

http://support.microsoft.com/kb/815273

https://forums.symantec.com/syment/board/message?board.id=besr_restore_anyware&thread.id=8 

 

 
Gönderildi : 04/04/2008 12:55

Paylaş: