Forum

Terminal Server (WY...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Terminal Server (WYSE)

5 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
392 Görüntüleme
(@fullsilent)
Gönderiler: 85
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Kola gelsin,


Wyse kullanıcıları terminan servera sabah baglandıkları zaman profil bulunamadı şeklinde bir hata alıyorlar ve baglantı sağlayamıyorlar.


yeni bir profile açıp o şekilde login ediyoruz. Aynı problem ile kaşılaşan varmı ?


 


teşekkürler.


 

 
Gönderildi : 28/03/2008 14:39

Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Gönderiler: 32981
Illustrious Member Yönetici
 

Merhaba

Thin client kullanıcıların hep aynı user name password mu giriyor yoksa kendilerine ait bir user name password bilgisi var mı ?

bütün thin client kullanıcılarında mı oluyor bu sorun

yeni profilden kastınız nedir kullanıcıyı ad üzerinden silip tekrar açmak mı ? 

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 28/03/2008 17:20

(@fullsilent)
Gönderiler: 85
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Hakan Hocam,


Haklısınız detay hiç belirtmedim,işin aslı bende pazartesi bu problemin çözümü için ilgili yere gideceğim.Fakat gitmeden önce genel olarak karşılaşan bir problem midir diye interetten araştırma yaptım ve burayada bir yazı yazdım,gerekli detayları öğrenip çözüm bulamassam yada bulursam yazacağım


 


ilginize teşekkürler.


 


 


 

 
Gönderildi : 30/03/2008 16:47

Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Gönderiler: 32981
Illustrious Member Yönetici
 

peki bekliyoruz o zaman [:D]

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 30/03/2008 17:48

(@mustafakasikci)
Gönderiler: 811
Noble Member
 

Bu sorunla karşılaştığımda sorunu şöyle çözmüştüm.

All userın başlangıcındaki bir program oturum açmayı engelliyordu var olan profile açılamıyordu bahsettiğiniz problem oluşuyordu.. (amvo.exe virüsü)

Herhangi bir virüs vs olup olmadığını kontrol etmenizi öneriyorum.
Ek olarak makinayı restart edince düzeliyor problem  

 
Gönderildi : 30/03/2008 17:56

Paylaş: