Forum

local server roller...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

local server rollerini cloud a taşıma hkk

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
438 Görüntüleme
(@DenizVerman)
Gönderiler: 1289
Noble Member
Konu başlatıcı
 

arakadaşlar merhaba hyperv altyapısında local de bulunan active directory+exchange+sql rollerini yurtdışında bir cloud firmasına taşımak istiyorum vhdx dosyalarını taşıyıp direk orda aktif edebilirmiyim yoksa migration mı zorunludur bu noktada önerebileceğiniz bir cloud firması varmıdır azure dışında alternatiflerinizi

 
Gönderildi : 26/02/2018 03:25

(@mustafaakkus)
Gönderiler: 72
Trusted Member
 

Merhaba,

Her ne kadar yakin zamanda Fransadaki bir datacenterinde buyuk bir sorun yasadi ise de OVH ciddi bir firma. Cogu datacenteri da Fransa'da. Migration yada Vhdx tasimak konusunda profesyonel yardim almanizi oneririm, cunku bircok etkeni hesaba katmak gerekiyor.

Yakin zamanda benzer bir tasinma gerceklestirdik, herseyi cok iyi planlamamiza ve yardim almamiza ragmen hesaba katmadigimiz ufak tefek bircok sorunla karsilasmistik.

Merakimdan soruyorum, neden yurtdisindan bir firma ariyorsunuz?

Iyi calismalar

 
Gönderildi : 26/02/2018 04:13

(@erdemyaglikara)
Gönderiler: 1165
Noble Member
 

Merhaba,

Taşımaya düşündüğünüz roller oldukça önemli ve kritik roller cloud için profesyonel ve kurumsal bir firma ile çalışmanızı tavsiye ederim microsft azure dışında google colud ve amazon cloud araştırabilirsiniz geçiş sırasında çıkabiliecek sorunlarla ilgili bir firma ile çalışmanız daha sağlıklı olacaktır.

 
Gönderildi : 26/02/2018 11:26

Paylaş: