Forum

bulut hakkında
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

bulut hakkında

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
317 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Merhaba

 

34 tane sanal server çalışan bir sistemimiz var yazılım olarak erp kullanılıyor. yönetimin aldığı karar neticesinde serverlar bulut sistemine geçecek.

şirlekt yapısında mür şef, uzman ve 5 8 tane saha elemanı var. sistemi uzman , şef yönetiyor. sistemi yönetiyor. aldığım bilgiye göre bulut sistemine geçilince uzman ve şef'e ihtiyaç kalmıyor bulut sistemine geçilen yer ibm, mcrosoft her türlü işi mail isteği ile hallediyor. araştırdığıma görede böyleymiş. bu durumda bulut sistemi bizi bitiriyor acaba tüm  sistemini bulut'a geçiren varmı. böylemi oluyor. 

 
Gönderildi : 14/03/2016 16:36

(@okanozbey)
Gönderiler: 1308
Okan ÖZBEY
 

Merhaba,

Sunucuyu bulut'a geçirmeniz demek kendi lokasyonunuzda değil anlaşmalı olduğunuz firmada barındırmanız demektir ve almış olduğunuz SLA hizmetine bağlı içerideki ekibe gerek kalır veya kalmaz. 

SLA kapsamında eğer sunucuların management'i varsa evet size ihtiyaç kalmayabilir tabi şirketin içerisindeki client'leri yönetecek birisi varsa ancak SLA kapsamında sunucuların management'i yoksa size her zaman ihtiyaç olacaktır çünkü sunucuları uzakta barındırıyorsunuz ancak yine yönetecek birileri elbette lazım 🙂 

Kolay gelsin.

www.okanozbey.com

 
Gönderildi : 14/03/2016 20:35

Paylaş: