Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Fax Server

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
359 Görüntüleme
(@mustafanisanci)
Gönderiler: 79
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

İyi günler arkadaşlar. Hepimizin en az karşısına bir defa çıkmıştır Fax server lar. Gelen faxları eposta olarak dağıtmak mümkün kullanan arkadaşlarımız uygulamıştır. Benim sorum biraz farklı. Bir firma bizim eposta kutumuza fax gönderiyor tiff formatında. Biz bu faxları herhangi bir sunucuya entegre edip nasıl dağıtım yapabiliriz? Sorum bu. Yani fax server gelen posta kutusunu kontrol etmenisini ve gelen faxı sekretere yönlendirmesini sekreterinde userlara dağıtmasını istiyoruz. bunu yapabilen bir uygulama var mı?

 
Gönderildi : 17/11/2015 14:31

(@OmerDemiray)
Gönderiler: 20
Eminent Member
 

selam biraz daha detay verirmisiniz. yapınızda santral varmı ? yda fax server?

 

genelde ip santrallerde faks setup bulunur. Fxo kanalından aldığınız faksı santral sanallaştırıp , tanımladaığınız mail hesabından ilgili yerlere dağıatabilir.

ilgili mail hesabından kurallarla everyone gönderebilirsiniz en basitinden.

 
Gönderildi : 18/11/2015 12:32

(@mustafanisanci)
Gönderiler: 79
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Aynen firma bize onu teklif etti zaten ancak o işimizi görmez. gizli içerikli faxlar var. Bu yüzden biz faxserver ile mail adresini entegre edebilirmiyiz onu araştırıyorum. Yoksa bize mail olarak atıyor o işimi görmüyor. Mevcutta biz bir sunucu ve clientlere dağıtıyoruz. özel bir program ile. Bunun yerine başka neler yapabiliriz onu merak ediyorum.

 
Gönderildi : 18/11/2015 22:27

(@OmerDemiray)
Gönderiler: 20
Eminent Member
 

 

actfax dediğiniz işlemi yapıyor bir araştırın derim.

 
Gönderildi : 19/11/2015 12:14

Paylaş: