Forum

window server 2008 ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

window server 2008 r2 kilitlenme sorunu hdd duruyor

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
446 Görüntüleme
(@sedatkansu)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba hp server 2008 r2 5-6 yıllık iki haftaya kadar sadece mikro kullanılıyordu hiç bir soru yoktu daha sonra ilave iki kullanıcı rdp şeklinde kullanmaya başladı sitem yorulmuyor fakat ara ara bazen araka arkaya kilitleniyor monitör taktığımda server çalışıyor gözükmesine rağmen siyah ekran mevcut klavye mouse işlevsiz hdd ler çalışmıyor networkten ulaşamıyorum kapatıp açtığımızdadüzeliyor belirli bir süre çalışıyor sonra aynı senaryo işin içnden çıkamadım daha önce karşılaşan varsa veya nasıl çözüm bulabiliriz olay görüntüleyicisinde de kayda değer birşey yok  gözüme çarpan sadece Desteklenen ek aygıtların yeniden yönlendirilmesi ilke ile devre dışı bırakıldı. şeklinde uyrı vermesi oda bunu yaparmı bilemedim

 
Gönderildi : 08/12/2014 00:52

(@m-oguzhanozkurt)
Gönderiler: 1323
Noble Member
 

Merhaba Sedat Bey ;

Benzer bir sorunu yine HP marka bir server da yaşamıştık. Sorun Power supply ve HDD uyumsuzluk hatasıydı. HP nin önermediği, daha doğrusu server ın desteklemediği disk marka ve modellerini kullanıyorsanız sorunun temel sebebi bu olabilir. Bir diğer durum ise power supply durumu. Serviste kontrol ettirmek gerek, ya da HP çağrı merkezi ile görüşün.

 
Gönderildi : 09/12/2014 03:29

(@sedatkansu)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu başlatıcı
 

cevap için teşekkürler üsütndeki herşey orjinal değişmedi ama power ı denemekte fayda var birden olunca sorun başka türlü düşündük.

 
Gönderildi : 09/12/2014 12:59

Paylaş: