Forum

server 2003 vpn ser...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

server 2003 vpn server için ip ve router problemi

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
393 Görüntüleme
(@AFIRATENGUR)
Gönderiler: 7
Active Member
Konu başlatıcı
 

merhaba sayın çözümpark kullanıcıları,

Şöyle bir sorunum var windows server 2003 üzerien vpn server kurdum. Kullanıcılarımı oluşturdum ve bilgisayarımda vpn bağlantımı oluşturup client olarak bağlandığımda bağlanmama rağmen internet gelmiyor. Araştırmalarım sonucu vpn özellikleri - ağ iletişimi - ipv4 - gelişmiş - uzak ağda varsayılan ağ geçidini kullan seçeneğini kaldır yöntemiyle aşıyorum ve internet geliyor ama server ip im ile değil kendi ip im ile bağlanlanıyor. Birincisi bu sorunun sebebi nedir ve nasıl aşabilirim.

İkinci durum ise ben vpn serverımı router yardımı ile 3 bilgisayara dağatmak istiyorum. Kullanıcı bilgilerimi router üzerine girmeme rağmen servera bağlanmıyor bunun önceki problemle bir ilişkisi olabilirmi yada router için serverda ekstra bir ayar yapmak gerekiyor olabilirmi. Deneme yaptığım 2 adet router im var 2 sindede bağlanamadım biri ASUS RT-N12C1 diğeri ise TP-LINK TL-WR841N (bunda DD-WRT Kurulu)..

Sorularım benim için çok kritik acil bir proje için çözmem gerekiyor yardımlarınızı benim için esirgemezseniz çok memnun olurum. İyi çalışmalar

 
Gönderildi : 20/06/2014 20:58

(@SalimAKOZ)
Gönderiler: 200
Estimable Member
 

network yapınızdan daha detaylı bahsederseniz yardımcı olmaya çalışalım..örnegin fiziksel utm cihazınız varmı ?

 

 
Gönderildi : 25/06/2014 17:01

Paylaş: