Forum

Windows azure ü...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Windows azure üzerindeki sunucularımda hata

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
369 Görüntüleme
(@IsmetOZTURK)
Gönderiler: 68
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba;

 Azure üzerinde kullandığım suncularımda aşağıdaki hatayı aldıktan sonra sunucuya erişemiyorum. Konu ile ilgili ne yapabilirim. 

 

Teşekkürler.

 

Aladığım hataların hepsinin kaynağında AFD yazıyor işlem numaraları farklı olmakla beraber hata aynı. 

 936 işleminde yerel bağlantı noktası numarası 58620 olan UDP yuvasını kapatma işlemi beklenenden uzun sürüyor. Kapatma işlemi tamamlanana kadar yerel bağlantı noktası numarası kullanılabilir durumda olmayabilir. Normalde bu durum hatalı davranan ağ bağdaştırıcıları nedeniyle ortaya çıkar. Windows için ve NIC sürücüleri, güvenlik duvarların veya diğer güvenlik ürünleri gibi tüm üçüncü taraf ağ yazılımları için en son güncelleştirmelerin yüklendiğinden emin olun.  

 

 
Gönderildi : 10/06/2014 15:12

(@evrenbanger)
Gönderiler: 2439
Üye
 

Selamlar bu hatayı RDP ile bağlanırkenmi alıyorsunuz. Ekran görüntüsü paylaşma şansınız varmı ?

 
Gönderildi : 17/06/2014 19:32

(@IsmetOZTURK)
Gönderiler: 68
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

evet bütün kullanıcılarım rdp kullanıyor. hata ile ilgili paylaşabileceğim bir ekran yok kullanıcılar kesinlikle erişemiyor. sunucular açık fakat ağ protokolleri devre dışı kalıyor. sanki ip çakışması gibi bir problem yaşıyoruz. 1 adet dc 2 adet terminal server mevcut. bu bahsettiğim hata ts lerde ortaya çıkıyor. aldığım hata ilk mesajımda var fakat öyle ağ sürücüsü yada güvenlikle ilgili bir sıkıntı gibi durmuyor.

 

 
Gönderildi : 09/07/2014 21:28

Paylaş: