Forum

Remote Desktop Conn...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Remote Desktop Connection

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
494 Görüntüleme
(@FarukYILDIZ)
Gönderiler: 28
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

 Merhaba Arkadaşlar, ilginç bir sorunla karşı karşıyayım. yardımcı olursanız çok sevinirim. Serverlerimizden birisine Remote Desktop Connection ile bağlandığımda local pc'deki yazıcılardan birisine otomatik bir çıktı gönderiyor. gönderilen belge adında "Uzak Masaüstü Yeniden Yönlendirilmiş Yazıcı ve Belgesi yazıyor", boyutu kısmı ise boş. bu belgeden iki adet gönderiyor. yazıcı paylaşımını kapatamıyorum çünkü uzak masaüstünde çıktı almamız gerekiyor. sebebini bulamadım bilen arkadaşlarım varsa beni yönlendirmeleriniz rica edeceğim.

 

teşekkür ederim.

 

 
Gönderildi : 06/06/2013 15:48

(@MehmetEminATADEMiR)
Gönderiler: 12
Active Member
 

selam,

mstsc > seçenekler kısmından yerel kaynaklara gelerek yazıcıların tikini kaldırırmısın? Bunu bir kullanıcı için yap. Sonra sunucundan yazıcının sürücülerini da kaldır. Ve admin olarak bağlanıp herkesin RDP belleklerini sıfırla. Sunucunu yeniden başlat ama bundan önce loglarını bi kontrol etki herhangi bir sorun var mı? Yeniden başlattıktan sonra kullanıcı gene RDP bağlantının seçeneklerinden yerel kaynaklara tıklayarak yazıcıyı işaretle ve bağlarmsın?

 
Gönderildi : 07/06/2013 17:52

(@FarukYILDIZ)
Gönderiler: 28
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Mehmet Bey, ilginize teşekkür ederim. dediklerini denedim fakat sorun hala devam ediyor. bende bir yandan uğraşıyorum nasıl düzeltebilirim diye.

 
Gönderildi : 12/06/2013 12:50

Paylaş: