Forum

Server 2003 ve Fark...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Server 2003 ve Farklı konular Hakkında Sorularım

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Reactions
392 Görüntüleme
(@CemErkanKaradaL)
Gönderiler: 39
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar iyi çalışmalar dilerim. Bir kaç konuda takıldım ve internette o kadar aramama rağmen bulamadım. Öncelikle sorunlarım ve bunları çözmeye yönelik yaptıklarımı size sıralamak isterim.

 

1) PS2 klavye logon ekranında donuyor. Fakat USB ile çalışıyor. Bununla alâkalı bir kaç girişimim oldu fakat çalıştıramadım. (Öncelikle 4 adet sys dosyasını system32 ve drivers klasörlerine attım olmadı. Repair yaptım, yine olmadı. HDD değişiminden dolayı sıfır kurulumda dahi - başka 2003 cd si ile - yine ps2 sadece ama sadece logon ekranında çalışmıyor.) Bunu nasıl çözebilirim?

 

2) WOL yapmaya çalıştığım sırada ethernet kartının özelliklerinde WOL görünmüyorsa fakat biosta Wake up by PCİ card ile wol, lan ile wol seçenekleri varsa bu wol'ü nasıl yapabilirim? (Bios'tan pci ve lan ı açarak denedim, tek tek açarak denedim, gerekli portları açtım fakat bir türlü wol yapamadım) Bios modelim Phoenix Award Bios ve işin garip tarafı şu. Bios pilini çıkarıp elektriği kestikten sonra geri taktığımda bilgisayar otomatik olarak açılıyor. Yani bios'a girip tek yaptığım boot seçeneklerinden hdd'i ilk sıraya koymak, fdd'yi iptal etmek ve tarih saat ayarlamak. Başka da hiçbir şey yapmıyorum. Bunları yapmadan da sadece bir defaya mahsus açılıyor ve bir daha da açılmıyor 🙂

 

3) Server 2003 altında çalışan kasamdaki usb'lerden herhangi birinin (istediğimin) sadece elektriğini nasıl keserim? Yani usb'yi devre dışı bırakmak haricinde sadece giden elektriği kesmem gerekiyor. Bununla alakalı hiçbir bilgi maalesef bulamadım)

 

4) Bilgisayarımı kapattığım sırada (RA ile bağlanıyorum) sürekli bana "Başka birileri oturum açmıştır" gibisinden bir yazı çıkıyor. O kişi ben mi oluyorum yoksa farklı bir nedeni mi var? Çünkü sadece RA ile ben bağlanıyorum.

 

Şimdiden ilgi ve alâkanız için teşekkürler... 

 
Gönderildi : 29/04/2013 23:33

(@evrenbanger)
Gönderiler: 2439
Üye
 

1. Bu konu hakkında bir fikrim yok USB ile neden devam etmiyorsun ?

2. BIOS pilin bitmiş olabilir yenisi ile değiştirmeyi denedin mi ?

3.Bunu yapazmasın.

4.Evet sensin.

 
Gönderildi : 23/06/2013 03:26

Paylaş: