Forum

Domainde olan kulla...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Domainde olan kullanıcıda Oturum açma sorunu....!!!!!

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
377 Görüntüleme
(@AliCALISKAN)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

Öncelikle Tüm forum sakinlerine merhabalar;

Henüz kurmakta olduğum bir sistemim var. Merkezde bulunan domain yapısına vpn ağı yaratarak şubeleride ekliyorum. Şuanda iki şubemi eklemiş bulunmaktayım. Şubelerden birinde RODC ile etkileşim yapıyorum diğerinde ise direk kullanıcılar domain server'a bağlı. Bu sistemi kurmadan önce sadece merkezdeki pcler domain üzerindeydi ve bir kaç program yükletiyordum oturum açma esnasında. Fakat bu sisteme şubeleride eklemeyi planladığımda bu yükleme işlemleri olan poliçeleri sildim. Aslında gurup oluşturup o şekilde yükleyebilirdim fakat o yoğunluk esnasında malum beyin biraz bulutlu oluyor 🙂 Benim düşünceme göre sildiğim bu poliçelere ait programlar pc lerde bulunduğu için oturum açma esnasında ya bu uygulamaları kaldırmaya çalışıyor ya da başka birşeyle çakışıyor. Enteresan gelen iki nokta şu; 1. si bu sorun sadece local de var. Oysa ben local için değilde vpn den bağlı kullanıcılar için böyle bir problemle karşılaşacağımı düşünüyordum. 2. si ise; Bahsettiğim programları yükleme esnasında bu kadar beklemiyordum, benim düşünceme göre gerçekten o uygulamarı kaldırmaya çalışıyorsa neden bu kadar bekliyor ? Sizce bu sorun neyden kaynaklanır ve nasıl bir çözüm bulabilirim? Herbir kullanıcı farklı pclerde oturum açmak zorunda kalabiliyorlar. Ve bu sorunu bir an önce çözmem gerekiyor çünkü cumartesi günü en yoğun olduğumuz gün 🙁 Yardımlarınızı bekliyorum....

 

İyi forumlar... 

 
Gönderildi : 08/02/2013 19:56

(@muratcan-2)
Gönderiler: 2192
Üye
 

Merhaba,

Forum kuralları gereği konu kısmında "Yardım" ibaresinin olmaması gerekmektedir.

Konuyu tekrar düzenlemenizi ve forum kurallarını okumanızı rica ederiz.

  http://www.cozumpark.com/forums/thread/650.aspx

Anlayışınız için teşekkürederiz. 

 
Gönderildi : 08/02/2013 21:50

(@AliCALISKAN)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

Sanırım Yardımcı olabilecek kimse yok. Teşekkürler hepinize

 

 
Gönderildi : 10/02/2013 19:19

(@www-rizasahan-com)
Gönderiler: 18028
_
 

Merhaba,
Çözümpark gönüllülük esasına göre yardımlaşma sağlayan ve kalitesini bu kapsamda çok geniş kitlelere ispatlamış bir platform. Sizde taktir ederinizki buradaki herkes neticede bir işle meşgul ve boş zamanlarında yardım sağlıyor. Soruyu sorar sormaz size yardım sağlayacak sorunu çözecek bir bakım anlaşmalı firma değil yani.

Bu nedenle anlayışınızı rica ediyorum. Sorunuzda oku oku çıkamadım içinden biraz karışık olmuş biraz sadeleştirip sorma imkanınız varsa sevinirim.
Saygılarımla.

1984 doğumluyum. 4 yaşından bu yana İstanbul’da yaşıyorum. Sırası ile aşağıdaki okullarda eğitim gördüm. Paşaköy ilkokulu (1990-1995) Kartal Zekeriyya Güçer İlköğretim Okulu(1995-1998) Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü(1998-2001) Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(2002-2004) Anadolu Ünv. İşletme Fakültesi(2006-2009) Lise yıllarından sonra bir bilgisayar firmasının teknik servisinde mesleğe merhaba dedim. Outsource olarak Citibank ytl ve bina taşınma projesinde yer alarak 8 ay görev yaptım. Bu görevden sonra şu an çalışmakta olduğum yerde bilgi işlem sorumlusu olarak göreve başladım ve 18 yıldır görevimin başındayım.

 
Gönderildi : 12/02/2013 14:35

Paylaş: