Forum

VMware'de sistem sa...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

VMware'de sistem saati çok hızlı ilerliyor :S

2 Yazılar
1 Üyeler
0 Likes
341 Görüntüleme
(@ramazanerbas)
Gönderiler: 57
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar merhaba. Forumda üye olarak yeniyim. Sistem ve Ağ Uzmanlığı eğitimi almaktayım. Derslerimi VMware Workstation'da yapıyorum. Konu başlığında da belirttiğim gibi sanal makinalarımda saat çok hızlı ilerliyor, 9 saniyede 1 dakika atlıyor :S . Sadece saat değil serverler açılırken açılıştaki soldan sağa doğru gidip gelen bar çok hızlı, takip edilmiyor bile :S. Google amcada aramama rağmen doğru düzgün bir bilgi edinemedim. çözümpark forumlarında da bir bilgi edinemedim.

 Sistemim AMD Fx6100 CPU, 8 Gb 1600Mhz ram, 1 TB Raid0 HDD.  Araştırmalarımda AMD işlemcilerin frekanslarıyla vmware'ün frekanslarının çakışma yaptığı gibi bi söylentiler, yazılar okudum. AMD'nın amd quiet and cool özelliğinin kapatılması sorunu çözüyormuş denilmiş, kapattım fakat hiç bir değişiklik düzelme olmadı. Değerli üstadlarımdan yardım bekliyorum. Malesef elimde tek bir makina var ve onda da vmware sorun çıkarıyor. Şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılar ...

 
Gönderildi : 11/01/2013 22:45

(@ramazanerbas)
Gönderiler: 57
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar çok özür dilerim konuyu yanlış yere açmışım. Sanallaştırma başlığının altında tekrar konu açtım.Sayın yetkili arkadaşlar buradaki konuyu silerseniz çok sevinirim.

 
Gönderildi : 11/01/2013 22:56

Paylaş: