Forum

2008 Server Folder ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

2008 Server Folder Redirection Hakkında

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
380 Görüntüleme
(@muratyorulmaz)
Gönderiler: 295
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar,

Kullanmış olduğumuz sistemde kullanıcıların desktop yada notebooklarında herhangi bir bilgi yok. Oturumlarını açar açmaz terminal server'a bağlanıyorlar ve bu şekilde kullanıyorlar. Folder Redirection yapmak istiyorum ama hem local makina açışlarında hem de terminal server açılışında aynı user'ı kullandıkları için local makinada da Folder Redirection çalışacaktır ve bu sorun olur. Terminal Server'ların bulunduğu OU 'ya user policy de Folder Redirection yaptığımda da çalışmıyor. Bunu nasıl çözebilirim, bu sistemi kullanan var mı? Yardımlarınızı rica ederim. 

 
Gönderildi : 13/12/2012 01:17

(@fatihkaraalioglu)
Gönderiler: 3040
Illustrious Member
 

Merhaba;

Kullanıcılarına çift hesap oluşturmalısın. RDS ihtiyacı için farklı kullanıcı PC oturumunu açmaları için ayrı bir kullanıcı açarak çözüm üretebilirsin.

Sorum / mevcut kullanıcılarında veri yoksa neden Folder Redirection yapmak istemiyorsun ?

 
Gönderildi : 17/12/2012 14:34

(@muratyorulmaz)
Gönderiler: 295
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Hocam,

Şuan kullanıcılar'ın local makinalarında herhangi bir bilgi yok. Citrix üzerinden sisteme bağlanıyorlar. Citrix e de her bağlandıklarında bağlandıkları server'a profilleri kopyalanıyor. Profillerin asıl durduğu yer de yine citrixteki sanal makinalardan biri. Bu sebeple ilk oturum açışları çok uzun sürüyor. Bunun yerine Folder Redirection yaparsam daha hızlı oturum açarlar. Bu sebeple Folder redirection yapmak istiyorum. Çift hesap kullandırmak istemediğim için başka bir yol var mı diye merak ettim. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

İyi Çalışmalar. 

 
Gönderildi : 17/12/2012 15:50

Paylaş: