Forum

MAP uzantısı proble...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

MAP uzantısı problemi

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
447 Görüntüleme
(@FarukTascioglu)
Gönderiler: 68
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar direk konuya gireyim.

server 2003 yapısınde netsis programı kulanıyoruz, client lerde netsis kurulu bilgisayarlarda administor olarak map dizini ayarlayıp netsis i kuruyoruz sonra user larla giriş yapılıyor user larada bilgisayarda administor yetkisi veriliyor fakat bazı bilgisayarlar restart edildiğinde MAP leri siliyor vede netsis giriş yapamıyorlar her restart da bu kulanıcıların MAP lerini ayarlamak zorunda kalıyorum... bu sorunlu client lerin startup larına son çare script koydum örnek Net use Z: \\SUNUCU\DATA yı uygula diyorum çalışıyor script ama kısayolu oluşturmuyor.. en son yeni format attığın client de aynı hatayı yaptı.. teşekkürler iyi çalışmalar.

 
Gönderildi : 04/09/2012 13:53

(@resulsoydas)
Gönderiler: 1628
Noble Member
 

Map yaptığınız makinada "Oturum Açıldığında Yeniden Bağlan" diye bir seçenek olacak. Kutucuğu işaretleyin Map yapın. Makinalar yeniden açıldığında yaptığınız Map tekrar gelecektir.

 
Gönderildi : 04/09/2012 14:25

(@FarukTascioglu)
Gönderiler: 68
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

o seçenek seçili şekilde zaten administor kullanısı ile girdiğimde sorun olmuyor o clientlerde ama farklı oluşturduğum kullanıcıda map i siliyor.

 
Gönderildi : 04/09/2012 14:46

(@FarukTascioglu)
Gönderiler: 68
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Sorunu Scriptle çözdüm net use komutunda share satırına eksik paylaşım girdiğim için doğru çalışmıyormuş. fakat normal şekilde map oluşturduğumda neden MAP leri kaldırdığını çözemedim.. :\

 
Gönderildi : 04/09/2012 16:07

Paylaş: