Forum

Networkte Kopyalana...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Networkte Kopyalanan Dosyanın görünmemesi

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Reactions
439 Görüntüleme
(@A.VolkanSavas)
Gönderiler: 76
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar,

Sistemimde; 

Windows 2008  Standart Server bağlı AD ve File Server rolleri kurulu

Windows 7 Client 

Sorun;

Networkde kopyalanan bir dosyayı başka bir kullanıcı göremiyor bu belli bir kullanıcı diil, değişkenlik göstererek diğer kullanıcılarda da göstermiyor.  Ne zaman dosyanın kopyalandığı yere new folder aç diyip tekrar o açtığım new folder 'ı silersem kopyaladığım dosyayı görebiliyorum.

yetki ayarlarına bakıyorum - domain users full yetkiye sahip 

refresh ediyorum

network kablosunu değiştirdim

network disable / enable yaptım 

kopyalanan server 'ı değiştirdim

Bütün bunları yaptım ama olmadı.  Çok ilginç bi problem.  Dediğim gibi belirli bi kullanıcı diil herhangi bi kullanıcının herhangi bir zamanda başına geliyor. 

 

Yardımcı olurmusunuz,

 

Swtich değiştirdim 

 
Gönderildi : 04/07/2012 18:33

(@kaantekkol)
Gönderiler: 831
Noble Member
 

dosya kopyalama sonrasında loglara düşen bir uyarı hata mesajı var mıdır? Sunucu ve client işletim sistemi updateleri de kontrol eder misiniz?

 
Gönderildi : 05/07/2012 12:31

(@A.VolkanSavas)
Gönderiler: 76
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Log olarak en sık listede;

 Driver Kyocera CS 420i KX required for printer Kyocera CS 420i KX is unknown. Contact the administrator to install the driver before you log in again. 

 The Key Distribution Center (KDC) cannot find a suitable certificate to use for smart card logons, or the KDC certificate could not be verified. Smart card logon may not function correctly if this problem is not resolved. To correct this problem, either verify the existing KDC certificate using certutil.exe or enroll for a new KDC certificate.

Bunlar var, onun haricinde loglarım temiz. Updateler de eksiksiksiz bi şekilde yüklüyorum.

Çok ilginç bi problem, hani dosya hiç görünmese sorun olmayacak ama bulunan paylaşımda bi klasör aç diyorsunuz o klasörü tekrar sildiğinizde koypalamış olduğunuz dosyayı görüyorsunuz.

Sanki bi replikasyon sorunu var gibi ama bu bi kere oluyo ve daha sonra aynı yere bi daha kopyalama yaptığımda paylaşımı refresh etmeden görebiliyorum. 

 
Gönderildi : 05/07/2012 15:07

Paylaş: