Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Çözüldü:WSUS Content Taşıma HK.

5 Yazılar
3 Üyeler
0 Reactions
1,179 Görüntüleme
(@yasin_can)
Gönderiler: 191
Reputable Member
Konu başlatıcı

[#311635]

Merhabalar,

Wsus'un updatleri indirdiği sürücüde yer kalmadı. Ben de databasi farklı bir sürücüye taşıyıp oradan devam etmek istedim.

wsusutil.exe ile taşıma işlemini yapmak istedim ama aşağıdaki hata ile karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim.

C:\Program Files\Update Services\Tools>wsusutil.exe movecontent F:\WSUS\ F:\WSUS\move.log
Content location is being moved. Please do not stop this program.
Fatal Error: The WSUS synchronization service (WsusService) cannot be stopped.

Gönderildi : 18/02/2012 22:49
(@ersincan)
Gönderiler: 973
Illustrious Member

Selam

Daha önce bir arkadaşımaza aşağıdaki linkten yardımcı olmuştum belki sizinde işinize yarar. Kendim için hazırladığım dökümanıda pzt. gönderebilirim.

İyi akşamlar

http://www.cozumpark.com/forums/thread/184458.aspx  

Gönderildi : 19/02/2012 00:02
(@evrenbanger)
Gönderiler: 2435
Üye

Tek yapman gereken SQL Management Studio ile WSUS'un bagli oldugu database e baglanip WSUS databasesini deattach edip yeni partitiona tasiyip attach etmen bu kadar.

Gönderildi : 19/02/2012 20:56
(@yasin_can)
Gönderiler: 191
Reputable Member
Konu başlatıcı

Tek yapman gereken SQL Management Studio ile WSUS'un bagli oldugu database e baglanip WSUS databasesini deattach edip yeni partitiona tasiyip attach etmen bu kadar.

Merhaba Evren Bey,

Dediğiniz işlemi yapıp database'yi taşıdıktan sonra, aşağıdaki komut ile de contentleri sorunsuz taşıdım. Teşekkürler.

C:\Program Files\Update Services\Tools>wsusutil.exe movecontent F:\WSUS\ F:\WSUS\move.log

Gönderildi : 21/02/2012 15:10
(@evrenbanger)
Gönderiler: 2435
Üye

Gecmis olsun iyi calismalar.

Gönderildi : 21/02/2012 19:32
Paylaş: