Forum

Server 2008 yedekle...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Server 2008 yedekleme

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
377 Görüntüleme
(@harun_sever)
Gönderiler: 36
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba, benim sorunum daha harici diske alınan yedekleri başka bir bilgisayara taşıma.


Kısaca şöyleki ;
Windows server 2008 windows server yedekleme bölümünden tam sunucu yedeklemesi kuruyorum, tabi bunun için benden ayrı bir disk istiyor, taktıgım harici diski bicimlendirip HPSUNUCXXX diye kendisi etiketliyor ve bu diski normal kullanıma kapatıyor. bu diske düzenli olarak yedekleri alıyor ama diskin içine girilemediği için içerisindeki yedekleri başka bir bilgisayara kopyalıyamıyorum. bu diskin içerisine girebilmem için windows server yedekleme bölümüne girip yedekleme diskini kaldır dedikten sonra diskin içerisine girebiliyorum. bunu yapmadan yedekleri başka bir yere taşıma imkanım yokmu.


Birde zamanlamada sadece günlük bir defa veya birden fazla seçeneği mevcut bunun dışında haftalık aylık gibi bir seçenek yok.(benmi yanlış bi yerlere giriyorum)


Windows server 2008 standart TR

 
Gönderildi : 27/12/2011 16:04

(@kamerkoseoglu)
Gönderiler: 199
Estimable Member
 

Merhabalar,

Bilgisyarım / Yönet / Disk Yönetimi bölümüğne girip yedekleme diskinize sağ tıklayıp sürücü harfi atayın. Bu işlemden sonra bilgisyarım içerisinden erişe bilirsiniz.

 
Gönderildi : 27/12/2011 17:08

(@harun_sever)
Gönderiler: 36
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

evet o şekilde harf atatığımız zaman sunucuda ve xp işletim sistemlerinde görünüyor ama taşınabilir diski windows 7 kurulu bir pc ye taktığımda görünüyor ama üzerine tıkladığımda ulaşılamaz diye hata veriyor.

 
Gönderildi : 31/12/2011 16:43

Paylaş: