Forum

Paylasım Sorunu
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Paylasım Sorunu

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
351 Görüntüleme
(@crossland)
Gönderiler: 39
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar,

Benim söyle bir sorunum var. Daha önceden stabil halde calısan paylasımlarda son zamanlarda yetkiler ile ilgili sıkıntı yasamaya basladım. Söyle ki :

* Paylasılan bir klasörde 3 kullanıcımın full yetkisi var. Bunu olustururken alt klasörlere de miras verilmesi secenegini isaretledim.

*Daha önce sistem düzgün calısırken son zamanlarda bu 3 kullanıcıdan biri bir klasör olusturdugunda diger 2 kullanıcı Admin'de dahil bu klasöre erisemiyor.

*Sadece dosyayı olusturan makina üzerinden yetki verildiginde erisilebiliyor. O makinada herhangi bir yetki islemi yapılmıyor hiç bir zaman. Mecburen son zamanlarda yapmak zorunda kaldık.

* Bunun gibi diger paylasımlarda da sorun yasıyoruz.  Sistem duzgun calısırken bir anda böyle birsey meydana geldi. Virüs taraması yaptım fakat yine bir sonuc alamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

 
Gönderildi : 12/12/2011 12:53

(@Anonim)
Gönderiler: 0
 

Paylaşmış olduğun klasörün ilgili makine üzerinden sahipliğini kontrol et derim. Sahipliği devralınmışsa ve securtiy ayarları düzgün yapılmışsa bağlanması gerekiyor. Bütün bunlar düzgünse antivirüs yazılımının güncelliğini kontrol et birde güvenlik duvarında problem var mı kontrol et

 
Gönderildi : 12/12/2011 18:36

(@Anonim)
Gönderiler: 0
 

Aynı anda kaç kişi bağlanmaya çalışlıyor ?

bu sayı kullandığın işletim sisteminin desteklediğinden fazlaysa

 erişimde bu türden hatalar alabilirsin.

 
Gönderildi : 13/12/2011 02:33

Paylaş: