Forum

Server 2008 R2 Rest...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Server 2008 R2 Restore'den sonra sürekli basa dönüyor.

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
365 Görüntüleme
(@hexgen)
Gönderiler: 4
Active Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Cözümpark..

 

Bugün cok enteresan bir problemle karsilastim. Firmamizda bagzi üst düzey kullanicilarin sisteme erisebilmesi icin VPN baglantisi kurmam gerekiyordu. Bu sebeple RRAS ve RDS  hizmetlerini kurdum. Tabi önce Windows Backup and Restore toolundan tüm sistemin yedegini aldim. RRAS ve RDS kurduktan sonra AD sustu ve calismamaya basladi.. Windows 2000 SP3 ile ilgili birseyler kurdugumu, buna artik ulasilamadigini ,sistem admin ile baglantiya gecmemi söyleyen bir mesajla karsilastim. Yedekleme yaptigim icin sükrederken sistemi yeniden baslatayim dedim. Ilk restoreyi yapip sistemi yeniden baslattiktan sonra tekrar restore sayfasina geri döndür. Ve tekrar ve tekrar ve tekrar.. Taa ki sistemi " Bilinen en iyi konfigurasyonda ac " diyene kadar sistem kendini sürekli Restore ye soktu. Ve yaptigim tek sey ise RRAS kurmakti.. Biryerde mi hata yaptim anlayamadim..

 Acaba bi fikri olan varmi ?

 

Tesekkürler 

 
Gönderildi : 29/10/2011 17:54

(@ufuktatlidil)
Gönderiler: 5718
Illustrious Member
 

Logları incelemelisiniz. Ayrıca emin olmadığınız işlemleri yapmadan önce sistemin image backup'ını almanız daha sağlıklı olacaktır.

 
Gönderildi : 29/10/2011 18:15

(@serkantas)
Gönderiler: 950
Prominent Member
 

RAS Server Konfigurasyonunda Hata Yapmış Olduğun Düşüncesindeyim Sistem Onun İçin Bunu Yapıyordur. Ufuk Hocamın Dediği Gibi Bu Denli Yapı Değiştirecek İşlemlerden Önce Full Backup Alın Sonra Çok Pişman Oluyor İnsan...

 
Gönderildi : 30/10/2011 21:30

Paylaş: