Forum

Uzak Masaü...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Uzak Masaüstü ile kamera izlemek.

4 Yazılar
4 Üyeler
0 Reactions
3,390 Görüntüleme
(@erdemyaglikara)
Gönderiler: 1165
Noble Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar Merhaba Farklı Lokasyonlarda kamera bilgisayarlarımız var ben kameraları internet üzerinden uzak masaüstü ile bilgisayara bağlanıp izlemek istiyorum ama uzak masaüstü ile bağlandıktan sonra Kamera Programı Direk görüntüyü kesiyor ve ben kendim masaüstünden kamera programı tekrardan açıyorum.Bunu nasıl düzeltebilirim uzak masaüstü ile bağlandığım zaman programın görüntüyü kesmemesini istiyorum


Programın İsmi


Evretech Player


Ev-Tech 7146

 
Gönderildi : 02/07/2008 00:20

(@GokhanDOGAN)
Gönderiler: 780
Prominent Member
 

Merhaba


Uzak m.üstü baglantısı yaptıgınız pc uzerinde mi goruntu seyrediyorsunuz ? Bu sırada sizin local pc nizdeki goruntu mu kesiliyor ? Eger bu sekilde kullanıyorsanız uzaktaki kameralara m.üstü yapmak yerine kullandıgı portları tespit edip publish edebilirsiniz boylece goruntu daha akıcı izlenir kalite artar diger turlu baglantıda hareketli video izlemek sorun cıkartabilir.

 
Gönderildi : 02/07/2008 00:47

(@OnurARABACI)
Gönderiler: 389
Reputable Member
 

Evertech uzakmasa ustu ile baglanildiginda hataya neden oluyor ve kapaniyor.

Normal sartlarda ekrani cesitli pixellere bolerek kaydi realtime gosteriyor, remote desktop ile baglanildiginda ise ekran cozunurlugunun degisikligini algiliyor ve hataya duserek kapaniyor. dolayisi ile remote desktop ile her seferinde program kapanicak ve yeniden baslatman gerekicektir. vnc tarzi programlar sorun yaratmadan baglanabiliyor.

Kayit yapilan bilgisayar uzerinde gerekli portlari acip modem uzerinden de yonlendirmeleri yaptiginizda merkez tarafindaki program ile sorunsuz subeleride izliyebilirsiniz. 

 
Gönderildi : 02/07/2008 01:40

(@Cenk-Celik)
Gönderiler: 100
Estimable Member
 

Neden uzak masaüstü yapmak istiyorsunuz ? Farklı lokasyonlardaki kamera bilgisayarlarınızın ip sabittir büyük ihtimalle ve kamera bilgisayarlarında kurulu olan kamera programı server client mantığıyla çalışır...Yani kamera programının kurulu olduğu makinalar server kamera client programının yüklü olduğu makinalar clienttır nasıl açıklama ama :)) Şöleki kamera programı cd sinin içinde client programıda bulunmaktadır..Bu programı makinanıza kurup kamera bilgisayarlarının ip sini yazarak görüntüleri net üzerinden seyredebilirsiniz....Tabii kamera kartının yada dvr cihazının kullandığı portları adsl modem üzerinden nat etmelisiniz....Ama amaç kamera bilgisayarlarına ulaşıp ayarlarıyla oynamaksa modemler arası vpn yada teamviewer programını tavsiye ederim (Bu arada Serhat hocama teşekkürü bir borç bilirim :)))) ) Ama amaç sadece net üzerinden kamera görüntüsü seyretmekse cd içindeki client programını kurun makinanıza karşı bilgisayarların ip lerini girin olay bitsin..... 

 
Gönderildi : 02/07/2008 13:04

Paylaş: