Forum
Arkadaşlar bu senaryoyu uygulayanlar,beğenenler geri dönüş yaparlar ise bu projeye devam edebiliriz.Ben bu projenin devam etmesini istiyorum, çünkü kendi adıma, değerli hocalarımızın paylaşacakları senaryoları merak ediyorum ve onları görmek - uygulamak bize çok şey katar diye düşünüyorum. Bu yüzden sadece bu senaryo ile ilgili değil, bu proje ile ilgili desteklerinizi bekliyorum 🙂yavaş yavaş seviye yükselerek giderse çok süper olur.
Aklınızı aldırmayın bana [:P]
Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
hocam yavas yavas ama, bizi komplekse sokup meslekten soğutmadan 🙂
Arkadaşlar bu senaryoyu uygulayanlar,beğenenler geri dönüş yaparlar ise bu projeye devam edebiliriz.Ben bu projenin devam etmesini istiyorum, çünkü kendi adıma, değerli hocalarımızın paylaşacakları senaryoları merak ediyorum ve onları görmek - uygulamak bize çok şey katar diye düşünüyorum. Bu yüzden sadece bu senaryo ile ilgili değil, bu proje ile ilgili desteklerinizi bekliyorum 🙂
yavaş yavaş seviye yükselerek giderse çok süper olur.
hocam yavas yavas ama, bizi komplekse sokup meslekten soğutmadan 🙂
Arkadaşlar bu senaryoyu uygulayanlar,beğenenler geri dönüş yaparlar ise bu projeye devam edebiliriz.Ben bu projenin devam etmesini istiyorum, çünkü kendi adıma, değerli hocalarımızın paylaşacakları senaryoları merak ediyorum ve onları görmek - uygulamak bize çok şey katar diye düşünüyorum. Bu yüzden sadece bu senaryo ile ilgili değil, bu proje ile ilgili desteklerinizi bekliyorum 🙂
yavaş yavaş seviye yükselerek giderse çok süper olur.
başlamadan biter meslek hayatımız 🙂
[:D]
Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
Hakan hocam güldük, eğlendik , biraz da iş yapalım 🙂