Forum

Elektrik kesintisin...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Elektrik kesintisinden dolayı server 2008 eksik açılıyor

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
420 Görüntüleme
(@avm_kacar)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar 11_07_2010 günü elektrik kesintisinden dolayı serverim 2 defa kapanmış daha sonraları açtım 3 kez elektrik gidince(Şartel Atması sonucu)  bilgisayar sanki güvenli modda gibi açılıyor görünüm olarak ve bir çok şey çalışmıyor yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Veya içindeki programlara ve bilgilere zarar vermeden nasıl onarırım  işletim sistemi Windows server 2008 üzerinde SQL server 2008 kurulu SQL bağlı 20 kullanıcın kullandığı 1 programda mevcut. 


Windows il açıldığında sağ alt köşede ağaşıdaki hatayı alıyorum.


windows could not connect to the group policy client service. This problem prevents limited users from logging on to the system. As an administrative user, you can review the system event log for details about why the service didn't respond.


 Anladığım kadarıyla "windows Grup ilkesi müşteri hizmetlerine bağlanamadı. Bu sorun sisteme oturum açmasını sınırlı engeller. Bir yönetici olarak, hizmet yanıt vermedi neden hakkında ayrıntılı bilgi için sistem olay günlüğünü gözden geçirebilirsiniz." diyor.


 


Ekran sanki Güvenli modda gibi açılıyor. Makinenin üzerinde SQL server 2008 Kurulu o çalışıyor fakat Bilgisayarımdan aygıt yöneticisini açmak istediğimde windows cannot find '%windir%\\system\devmgmt.msc' Make sure you typed the name correctly. şeklinde msj geliyor.


 


 

 
Gönderildi : 12/07/2010 19:57

(@sarp.agim)
Gönderiler: 109
Estimable Member
 

servisler başlatılamıyor olabilir.

 

Services.msg   den   ilgili konunun servislerine bakıp start edermisiniz

 

Ardından tekrar restart ettiğinizde makineyi ya sorun düzelecektir yada servisler tekrar başlatılamayacaktır. O zaman da çözüm için back upları alıp formatlanmasını öneririm.

 
Gönderildi : 12/07/2010 21:08

Paylaş: