Haberler

Hepsiburada Premium Abonelik Ücretine Zam Geliyor

Türkiye’nin en büyük alışveriş siteleri arasında yer alan Hepsiburada, premium abonelik modeline zam yapmaya hazırlanıyor. Yaklaşık %33 oranında yapılacak olan zam, 9 Ekim 2023 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak. Zamlı Hepsiburada premium abonelik ücreti ve tüm detaylar haberimizde.

Hepsiburada premium abonelik ücreti

Ülkemizin en büyük alışveriş siteleri arasında yer alan, pazar yeri olarak binlerce satıcının yer aldığı ve farklı girişimleri ile büyümesini sürdüren Hepsiburada geçtiğimiz yıl premium abonelik modelini kullanıma açmıştı. BluTV abonelik hediyesi başta olmak üzere birçok avantaj barındıran bu abonelik modeline en son Mart ayında zam gelmiş ve 9,90 TL’den 14,90 TL’ye yükselmişti. Şirket, abonelerine gönderdiği bir e-postayla 9 Ekim’den itibaren abonelik ücretine yeniden zam geleceğini açıkladı.

Hepsiburada premium abonelik ücreti (Ekim 2023)

Hepsiburada’dan kullanıcılara gönderilen e-postada 14,90 TL olan premium abonelik ücretinin 19,90 TL’ye yükseltileceği açıklandı. Hepsiburada güncel abonelik ücreti yaklaşık %33 oranında zamlanmış oldu. Kullanıcılara gönderilen e-postanın tam metni şu şekilde;

“Hepsiburada Premium aylık üyelik ücretini 9 Ekim 2023’ten itibaren 19,90 TL olarak güncelleyeceğiz. Üstelik artık her alışverişinde daha fazla Hepsipara kazanacaksın. Çünkü bir alışverişten kazanabileceğin maksimum tutar 15 TL’den 20 TL’ye çıkıyor. Bedava kargo, hediye BluTV üyeliği, her alışverişinde Hepsipara kazancı ve çok daha fazla Premium ayrılacağını her zamanki gibi kullanabileceksin. Üstelik Premium’lularn yarın kapında siparişi gecikirse telafisi de bizden.”

Daha önce premium üyelik satın almamış kullanıcılar, ilk ay 1 TL kampanyasından yararlanmaya devam edebilecek. Sonraki ay üyeliğin yenilenmesi durumunda 19,90 TL’den hizmet almaya devam edilebilecek.

Hepsiburada premium avantajları neler?

Hepsiburada premium aboneliğinin sunduğu avantajlar şunlar;

  • 29,90 TL ve üstü alışverişlerde kargo ücreti ödememe,
  • Alışverişlerde %3 oranında Hepsi Papel kazancı elde etme,
  • Aylık 99,90 TL değerindeki BluTV aboneliğine sahip olma,
  • Kapıda iade imkanından yararlanma,
  • Ücretsiz randevulu teslimat talep etme,
  • Mobilya satın alımlarında montaj ücretinde %50 indirimden yararlanma,
  • Lastik kapımda hizmetinden %50 indirimli yararlanma.

Siz Hepsiburada Premium hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatı ve özellikleri hakkında düşüncelerinizi yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek bir başka içerik: Hepsiburada’nın Akıllı Mağazası Smart by SIMEX Açıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu