Forum

domain kontrol
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

domain kontrol

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
466 Görüntüleme
(@RustuATMACA)
Gönderiler: 14
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

yeni kuruduğum dc servere 2 adet makina bağladım. kullanıcıları oluştırup gruplara atadım. kullanıcılarım bir muhasebe uygulaması çalıştırmaları gerekmekte. uygulama kurulurken kendini registera kayıt edip oradan çalışmaya başlıyor. dc serverda kullanıcı yetkileri stantart gpolar. kullanıcıların registera yazma, okuma yetkilerini nereden ve nasıl veririm. teşekkürler.

 
Gönderildi : 21/04/2008 20:54

(@ErtanKURUN)
Gönderiler: 686
Honorable Member
 

Merhaba;


Muhasebe programı kullanıcılarda kurulumu server üzerinde kurulu paylaşımdamı kullanılıyor ?

 
Gönderildi : 21/04/2008 20:58

(@RustuATMACA)
Gönderiler: 14
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

50 yakın pc var ve 6 adet server var. dc ortamına da tam hakim olmadığım için pc lerin hepsini bir anda geçirmak yerine fasılalı olarak geçiş yapmayı düşünüyorum. bir kaç makinayı sisteme geçirip oluşan sorunlara çözüm bulduktan sonra diğer makinalırada sırayla geçireceğim. muhasebe programı logo unıty. x server üzerinde paylaşımdan çalışmakta. dc ye bağlı test makinası x serverının paylaşım alanına admin yetkisiyle maplandi.

(x server dc de değil. workgrupda.) 

 

yani sorunuza cevap olarak evet.. 

 
Gönderildi : 21/04/2008 21:20

(@birolaydugan)
Gönderiler: 867
Prominent Member
 

logo unity icin katalogun kuruldugu makinaya read izni vermeniz yeterli eger doviz kuru cekicek ise bazı kullanıcılara write izni kur cekicek olan kullnaıcılara sql client icin ise local admin hakkı vermeniz gerekli terminal kurulus icin.yada MDAC 2.8 de is gorur client tools gerekli degildir.

 
Gönderildi : 21/04/2008 21:28

Paylaş: