Forum

Bilgisayarda engele...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Bilgisayarda engelenemeyen pencere açılmaları ve karakter atama

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
462 Görüntüleme
(@seyfullahtanriverdi)
Gönderiler: 362
Honorable Member
Konu başlatıcı
 

Selamûn Alyekûm Çözüm Park sakinleri.

Petrol ofisinde kurulu olan bir bilgisayarımızda bazen kendi başına pencere açılıyor. Kaspersky kurulu bilgisayarda ama virüsle alakalı bir durum söz konusu olduğunu zannetmiyorum. Mesala google girildiğinde de arama penceresine kendi başına karakterler atıyor. Virüs veya torjanmış hissi verdiriyor. Ama Virüs taraması yaptım herhangi bir virüs izine rastlanmadı. Petroldeki çalışan arkadaş Yazar kasanın com girişini taktınran sonra olduğunu önceden böyle yapmadığını söyledi. Sizce başka bir şeyden olabilirmi . Bu sorunu nasıl çözeriz. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Allah (c.c.) razı olsun sizlerden

 

 (Not:Sistem vista starter dir.)

 
Gönderildi : 16/04/2009 17:07

(@evrenyeniev)
Gönderiler: 87
Trusted Member
 

Güncel bir antivirüs programı, hijackthis ve combofix programlarını güvenli kipte kullanırsanız büyük ihtimal sorununuz çözülecektir.

 
Gönderildi : 16/04/2009 17:18

(@seyfullahtanriverdi)
Gönderiler: 362
Honorable Member
Konu başlatıcı
 

Kaspersky antivirüs programı kullanıyoruz.Virüs programımız lisanslı ve güncelleniyor sürekli. Taramada bir zararlıya rastlamadı.Hijackthis ile tarattım analiz yaptırdım.Gerekli olanları fixledim.ama sorun gene aynı yazarkasanın com girişini taktıktan sonra olduğunu söyledi.bilgisayarı kullanan arkadaş.

 

 
Gönderildi : 16/04/2009 17:23

(@OmerKARADENIZ)
Gönderiler: 1560
Noble Member
 

Merhaba


Birden fazla bilgisayar var ise ve bilgisayarlara bağlı klavyeler kablosuz ise birbirlerine ait radyo frekansları karışabilir. Klavyeleri kontrol edin.

 
Gönderildi : 16/04/2009 18:53

Paylaş: