Forum
Arkadaşlar Sorunu Çözdüm.Hepinize Yardımlarınız için Çok Teşekkür Ederim..
Sorunu Şöyle Çözdüm;
Hiren"in son çıkan versiyonu 9,4ü Down ettim.Ve Bi Cdye yaktım..
daha sonra cdden boot ederek.Cd içerindeki Anti vürüs ve anti spy programlarından yararlanarak virüsü yok ettim..tek pcde 5 dakkamı aldı 🙂 şuanda 30 pc tertemiz...Diğerlerinide Yapıyorum aynı yöntem ile..yeniden çok teşekkür ederim
Yönetici Arkadaşlar Dilerseniz Konuyu Silebilirsiniz...
İYİ AKŞAMLAR.
Merhabalar Sn. Metin Babacan,
Geçmiş olsun. Sorununuzu halletmenize sevindik. Geri bildiriminiz için de teşekkürler. Silmek için bir gerekçe mi var?
Geçmiş olsun. Sorununuzu halletmenize sevindik. Geri bildiriminiz için de teşekkürler. Silmek için bir gerekçe mi var?
Halledilen konu silinirse forumun ne anlamı kalır dimi ama 🙂
[:D]
Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
aslında yok 😀
Aslında arşiv diye bir başlık yapıp çözülen problemleri kategoriler altında orada toplasak tam süper olur [:D] (hakan abi az yede bi uşak tut dediğini duyar gibiyim :)):):):)):)))
Aslında arşiv diye bir başlık yapıp çözülen problemleri kategoriler altında orada toplasak tam süper olur [:D] (hakan abi az yede bi uşak tut dediğini duyar gibiyim :)):):):)):)))
CozumPark.Com'da çözülemeyen problem yokki [:D][:P]
Virüslerin kafası bootable cd'den kurtulmayaa basmaz [:D]
Her kategory kendi alanında çözülmüş sorularla arşivleniyor. Siz çözülmeyen bir sorun görüyor musunuz ? Ben göremiyorum da 😀
Virüslerin kafası bootable cd'den kurtulmayaa basmaz [:D]
hahaha Çok iyi :[:D]