Forum

windows embedded st...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

windows embedded standart 7 özelleştirme hk..

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
414 Görüntüleme
(@AydinMEMiS)
Gönderiler: 38
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar Merhaba,

Bugün elime geçen bir nvr cihazında embedded sistem olduğunu gördüm ve özelleştirilmişti.. Yapmak istediğimde  aynen böyle bir sistem kurmak..
nvr cihazını açtığımda aşşağıdaki linkteki gibi bir ekran geliyor..

http://1drv.ms/1CFrPxC 

bu ekranda File Maneger'a tıkladığımda, normal pc lerdeki gibi  bilgisayarım simgesine tıkladığımız zamanki gibi ekran geliyor.. 

http://1drv.ms/1DmRMrg  ( linkdeki resim örnektir nvr daki resim değil) Sistem diski gözükmüyor,  kayıt yapan disk gözüküyor)

 Bilgisayarım sağ tuş özellikler dediğimde  özellikler ekranı açılıyor aygıt yöneticisine tıkladığımda giriş yapamıyorum uyarı veriyor. denetim masası yok, explorer (masaüstü, baslat menusu vs..) yok, Ağ bağlantılarına girip ayar yapabiliyorum..Yapmak istediğimde satışını yaptığımız adisyon yazılımının client tarafını dokunmatik pclerde bu şekilde tam ekran olarak uygulamak... konu hakkında  bilgilerinizi fikir ve düşüncelerinizi bu sistemin avantajı ve dezavantajlarını bekliyorum.. şimdiden teşekkürler..

 
Gönderildi : 18/02/2015 01:09

(@ugurdemir)
Gönderiler: 9888
Illustrious Member
 

Mantık olarak düşününce, policy uygulnana bir user açıyor. Arkaplanda bir admin istekler doğrultusunda policy uygulanıyor. Siz de buna benzer bişey yapabilirsiniz. Local policylerle vs.

 
Gönderildi : 20/02/2015 17:51

(@AydinMEMiS)
Gönderiler: 38
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

uygulamaya çalışacağım.. teşekkürler..

 
Gönderildi : 22/02/2015 00:58

Paylaş: