Forum

Hp NFC/Wireless 120...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Hp NFC/Wireless 1200??

2 Yazılar
1 Üyeler
0 Likes
381 Görüntüleme
(@ErdemFirat)
Gönderiler: 57
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba benim elimde Hp 150 Mobil yazıcı var ben şimdi buna ipad ve iphone üzerinden çıktı almak istiyorum normalde android ile bluetoothtan çıktı atabiliyorum ama apple cihazları bluetooth ile görmüyor yazıcıyı.Şimdi bunun için başlıkta belirttiğim mobil aksesuarı alır isem airprint ile çıktı almam mümkünmüdür ? 

 
Gönderildi : 29/08/2014 11:48

(@ErdemFirat)
Gönderiler: 57
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba kendi soruma kendim cevap vereyim.İlerde lazım olur. 

Senaryo şu, Ben 1 adet Mobile printer alacağım bunu arabama koyacağım ardından buna laptop,tablet ve telefon ile çıktı atacağım. 

Gerekli cihazlar :1 adet çakmaklıktan çalışan convertor 1 adet hp 150 mobile yazıcı 1 adet hp nfc/wireless 1200 ve çıktı atacak cihazlar..

Arkadaşlar sorunu söyle hallettim nfc aksesuarı usb ile güç alabiliyor.Conventordede usb girişi ve elektrik prizi var usb girişi ile nsf aksesuara güç veriyorum.Nfc cihazın bağlantı kablosunu yazıcıya bağlıyorum.Aksesuar bana bir wifi adı veriyor o wifiye bağlanıyorum.Aklınıza takılan bir sey olabilir.. şimdi ben bu wifiye bağlanırsam internete nasıl çıkıcam diye sorabilirsiniz.Ama sıkıntı olmuyor.wifi olarak bu aksesuara bağlandığınızda.3g ile internete çıkabiliyorsunuz.Yani aynı anda hem wifi ile bu cihaza hemde 3g ile mobil internete bağlı oluyorsunuz.Yani sürekli wifi aç kapa yapmaya vs gerek olmuyor.

Biraz karışık ama lazım olan olabilir.. İyi günler.. 

 

 
Gönderildi : 12/09/2014 20:41

Paylaş: