Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

usb sorunu

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
325 Görüntüleme
(@erhansatun)
Gönderiler: 53
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

merhabalar ..  usb mi normal olarak kullanıyordum fakat  bi data aktarmıştım  diğer pc ye yüklemeye çalıştım fakat   disk görüntülenemiyor biçimlendirmeniz gerek diye bir uyarı verdi  xp de denedim olmadı sonra biçimlendirdim açabildim işlem yapabildim aradan süre geçti tekrar işlem yapmak istedim ama diski görüntülemek için biçimlendirmek gerek uyarısı verdi bu uyarı hep karşıma çıkıcak mı data depoluyamıcak mıyım ? acil yardım ederseniz sevinirim

birde  8 gb usb yi biçimlendirdim fakat hala 3 gb sini dolu gösteriyor ... virüs mü var acaba ?

 

 
Gönderildi : 29/11/2013 00:34

(@ibrahimDOGAN)
Gönderiler: 261
Reputable Member
 

Görünen oki senin usp artık kullanılamaz hale gelmiş. Bu durum bir vürisden mi  kaynaklanıyor başıma gelmediği için bilmiyorum ama bu durumda asp üzerine depolama yapmak pek sağlıklı olmayacak bir durum.

 
Gönderildi : 29/11/2013 13:31

(@erhansatun)
Gönderiler: 53
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

chkdsk komutu ile diski denetliyorum fakat bi sorun gözükmüyor 

 
Gönderildi : 29/11/2013 23:17

(@gokhancetin)
Gönderiler: 175
Estimable Member
 

virüs yemiş olabilirsin. önce sağlam bir bilgisayarda virüs taraması yaptır. sonra Klasör arama ve görüntüleme seçeneklerinde gizli dosyaları göster ve korunan işletim sistemi dosyalarını göster seçeneklerini seç tıkla ve kaydet. Virüs yemişse eger flash içinde bir adet isimsiz bir simge şeklinde bir dosya çıkacak daha önceki datalarının hepsi onun içindedir. Datalarını bilgisayara kopyala sonra flash diski formatlayabilirsin.

Kolay gelsin

 
Gönderildi : 11/12/2013 13:50

Paylaş: