Forum

Bat ile Yedeklemede...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Bat ile Yedeklemede Kullanılabilecek Komutlar

6 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
694 Görüntüleme
(@MehmetBAS)
Gönderiler: 30
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba,

Gerek forum'da gerekse Google'da çok aradım ancak bir bilgiye ulaşamadım. bilen arkadaşlar varsa yardım rica ediyorum şimdiden teşekkürler.

aradığım komutlar şöyle; bir bat dosyası hazırladım ve yedek alıyor. Ana ekranda 1.  kopyalanan dosyalar yerine Yüzde kaçı tamamlandığı yada yüzde kaçı kaldığı veya kalan süre gibi birşey çıkması 2. kopyalama bittikten sonra ekranda kısa bir özet çıkması 3. kopyalama işi bittikten sonra yapılan işlem ve sonucu hakkında ayrıntılı bir log.txt dosyası oluşturması.

Tekrar teşekkürler herkese iyi çalışmalar dilerim ... 

 
Gönderildi : 19/11/2013 13:35

(@Anonim)
Gönderiler: 0
 

Merhaba [b]Mehmet Bey[/b],

[url= http://www.pcnet.com.tr/forum/windows-ipuclari/161848-bat-ile-auto-yedek-aldirmak.html ][b]Burada[/b][/url] yapmak istediğinizin aynısını bulabilirsiniz..

 
Gönderildi : 19/11/2013 14:16

(@MehmetBAS)
Gönderiler: 30
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

ilginiz için teşekkür ederim ama arağım komutlar orda yok. belki ben yanlış anlattım. ben yedekleme için bir bat dosyası oluşturdum ama bana lazım olan yedekleme esnasında kopyalanan dosyalar değil yüzde yada kalan dakika, saniye ne ise onu yazması ikinicisi işlem bittikten sonra kısa bir özet yazması yani kopyalanan /  kopyalanamayan vs. ve belirttiğim alana ayrıntılı bir log.txt oluşturması.

 
Gönderildi : 19/11/2013 14:27

(@Anonim)
Gönderiler: 0
 

Gördüğüm kadarıyla sadece ne kadar süre geçtiğini/kaldığını ana ekranda göstermiyor...

Bu arada sitede arama yaptığımda şu konuya rastladım; [url] http://www.cozumpark.com/forums/thread/341462.aspx [/url] faydası olabilir. [b]Ufuk Bey[/b]'in inceleme önerisinde bulunduğu adreste, [b].bat[/b]  dosyaları ile ilgili anlatım mevcut. 

 
Gönderildi : 19/11/2013 14:36

(@MehmetBAS)
Gönderiler: 30
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

o linkte aradıklarımdan hiçbiri yok 🙂 log dosyası oluşturmuyor sadece klasörde olan dosyaların ve klasörlerin içeriğinin listesini ana ekranda gösteriyor. ben yedek alınan alınamayan dosya ve klasörleri görmek istiyorum. ayrıca sondaki komut log dosyası oluşturmuyor.

ikinci linkteki konuyuda inceledim ama maalesef aradığım komutlar ordada yok.

tekrar ilginize teşekkür ederim. 

 
Gönderildi : 19/11/2013 14:42

(@Anonim)
Gönderiler: 0
 

Rica ederim [b]Mehmet Bey[/b], ne kadar zaman kaldı, hangi dosyalar kopyalandı kopyalanmadı konusunda pek yardımcı olamadım, ama Bat konusunda daha detaylı bir adres önerebilirim. [url= http://www.robvanderwoude.com/batchcommands.php ]Bat Files[/url] burada Log oluşturna ile ilgili detay da mevcut  eventcreate..

İyi günler. 

 
Gönderildi : 19/11/2013 15:00

Paylaş: