Forum

Windows 7 Replikasy...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Windows 7 Replikasyon

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Reactions
773 Görüntüleme
(@huseyinaltin)
Gönderiler: 168
Estimable Member
Konu başlatıcı
 
[#403258]

Merhaba arkadaşlar,

2 adet windows 7 bilgisayar düşünün ve her iki bilgisayarda da aynı veriler olması gerekiyor. Bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim. İki bilgisayar arasında nasıl replikasyon yaparım ?

 

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. 


 
Gönderildi : 31/10/2013 19:25
(@vasviuysal)
Gönderiler: 7877
Üye
 

synctoy'u inceleyebilirsiniz 


 
Gönderildi : 31/10/2013 19:28
(@huseyinaltin)
Gönderiler: 168
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

synctoy'u inceleyebilirsiniz 

 

Vasvi bey ilginize teşekkür ederim.

 

Program güzel ama bunu otomatik olarak yapabilecek bir şey arıyorum. Kullanıcının bunu çalıştırmadan direk nasıl dosyaları transfer ederim. Bu şekilde programı kullanmaları gerekiyor. Bir bat dosyası gibi bir şeyle yapılabilir mi ?

 

Çözüm :

 

Bu kişi yönetimde olması ve klasörünü yönetim harici kimse görmediği için, fileserver üzerinde kendi klasörüne Senkronizasyon adı ile bir klasör oluşturdum. Daha sonra kullanıcı klasörlerinde ( users altndaki standart klasörler desktop, documents) konum olarak ağ üzerindeki klasörü gösterdim ve istediğimi elde ettim.

 

Vasvi bey ilginiz için tekrar teşekkür ederim.

 

İyi çalışmalar 


 
Gönderildi : 01/11/2013 18:25
Paylaş: