Forum

windows 7 güve...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

windows 7 güvenlik ayarları

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
403 Görüntüleme
(@yelizkaraagac)
Gönderiler: 94
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba


Şirketteki tüm pclere Symantec And Point Protection ı kurdum fakat windows 7 home premium bir pc ye symantec te bağlanamıyorum bile.


Güvenlik duvarı kapalı, admin şifresini değiştirip denedim ama yine symantec ten bağlanamıyorum. Uac ı en alt seviyeye aldım, Gelen giden kurallar var onlarda mı bir değişiklik gerekiyor acaba ? Ne olabilir çözemedim. Pc şuan antivirüs programı olmadan çalışıyor 🙁


 

 
Gönderildi : 15/01/2013 15:37

(@rafets-ayata)
Gönderiler: 3820
Üye
 

Merhaba,

Windows Home Premium , Home Basic, Starter gibi kurumsal olmayan sürümlerde RDP desteği olmadığından bu şekilde bazı kısıtlamalar meydana gelebilir. Bu aşalabilir belki ancak IT anlamında bu tarz ürünlerin kurumsal firmalarda kullanımını desteklemediğimiz için ve illagel olacağından pek yarar getirmeyecektir.

 
Gönderildi : 15/01/2013 23:19

(@yelizkaraagac)
Gönderiler: 94
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

İşletim sistemlerini kullanıma göre belirlemiştik. Şöyle ki ; şirketin personeli ama sürekli şantiyede bu nedenle active directory ile alakası olmayacak ve home versiyon bile işini görecek. Ama şimdi o kullanıcı merkezde ve hep burada kalacak 🙁 diğer home pclerde sorun olmadı ama bunu nasıl aşacağımı bulmaya çalışıyorum.


 


İllegal derken ? Lisanslı bir ürün nasıl illegal olabilir ?

 
Gönderildi : 16/01/2013 14:59

Paylaş: