Forum

Windows xp kurulduk...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Windows xp kurulduktan sonra lisans ayarlama.

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
349 Görüntüleme
(@HaciBiLGEN)
Gönderiler: 343
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba;


Arkadaşlar teknik serviste  normal xp var lisanslı degil mağlum belkı bir çoğunuz biliyorsunuz doğu ve guneydoğu tarafında lisanslı xp kulanılmıyor  pek fazla bende gelen makınalara normal xp kuruyorum fakat söyle bi sorunum var gelen makınalarda xp cd  unutuluyor ve  baskası tarafından kulanılıyor bende xp kulanmaması için xp  normal bi lisans atarsam ve o lisans  kurmadan kulandıgı xp cdsını kulanamasınlar bunu nasıl yapabilirim? şimdiden tşk ederim..


Not:  Daha  önce  Çaliştigim firmada Dediğim gibi yapmışlardı kaybolan yada unutulan xp cd  si muşteri  tarafından kulanılmıyordu. Lisans olmadan.

 
Gönderildi : 30/06/2011 12:20

(@huseyinkartal)
Gönderiler: 651
Honorable Member
 

Selamlar ,

Yazdığınızdan pek fazla  birşey anlayamadım  biraz daha açıklayıcı yazarsanız  daha kolay yardımcı olabiliriz.

Sizin key'iniz başkasının  eline geçtikden sonra  yapacak birşey  yok istediği gibi  kullanabilirler. 

 
Gönderildi : 30/06/2011 12:40

(@HaciBiLGEN)
Gönderiler: 343
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Hüseyin Bey Key Degil bildiginiz  kaçak xp  teknik servise gelen tum bilgisayarlara  kuruyoruz bizim xp cd leri makinalarda unutuluyor ve xp cd si ile format  kendıleri atıyor bende diyorum kı xp cdsine lisans gibi bişey yapsak kulanamasınlar onu nasıl yapar  biliriz. daha once calıstıgım teknik serviste  öyle bişey ugyulamıslardı fakat nasıl  yaptıklarını bilmiyorum. Onun için  buraya paylaştim belkı yardımcı olan olur diye.

 
Gönderildi : 30/06/2011 12:46

(@rafets-ayata)
Gönderiler: 3820
Üye
 

Merhaba,


Platformumuz bu tarz talepleri red etmektedir. İllagal olan tüm isteklerinizi lütfen portalımızdan talep etmeyiniz. Kurallar geriyi yasaklanmıştır. Tekrar etmeniz durumunda hesabınız belirli bir süre dondurulacaktır.

 
Gönderildi : 30/06/2011 13:06

Paylaş: