Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Öneri

5 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
391 Görüntüleme
(@seyfullahtanriverdi)
Gönderiler: 362
Honorable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba çözümpark sakinleri sizlerden bir konuda öneri isteyecektim. Yeni bir programlama kitabı alacağım. Web tabanlı nesne yönelimli bir dil öğrenmek istiyorum. Java -Asp.net C#-PHP bunlardan hangisini öğreneyim. Kitap tavsiyenizi istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

 
Gönderildi : 25/06/2010 13:50

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

Merhaba, bence Java. Kaynaklar için : http://www.techbooksforfree.com/java.shtml

 
Gönderildi : 25/06/2010 13:53

(@seyfullahtanriverdi)
Gönderiler: 362
Honorable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Alper bey, 


Değerli bilginiz teşekkür ederim.Ama benim ingilizcem üzülerek söylemem gerek ki kıttır. Bu kitabı okumak ve anlamak bağımında ben çok sıkıntı çekeceğim.Sizler den bu kitaba eş değer bir kitap önerisi bekliyorum.

 
Gönderildi : 25/06/2010 13:59

(@ertanerbek)
Gönderiler: 4522
Famed Member
 

eski bir atasözü var, bir bilene sor :D. Bunun modernize edilmiş versionu google ye sor. Ücretsiz bir çok kitap ve döküman ve Türkçe içerik bulacağına eminim.

 

Bu arada Türkçe konusunda söylemek istediğim bir kaç bişey var. Her nekadar fazla teknoloji üreten bir millet olmasakta toplumsal oldukca iyi bir Teknoloji tüketicisyiz. Tükrkçe kaynak konusunda her zaman kıtlık çekiliyor firmalar hala sertifikalarını ingilizce sınavlar ile dağıtıyor. Piyada bu sistemi savunanlar kaçak kullanım sayına bak, dilin dünyada geçerli bir dil değil diyor sonra adamlardan Türkçe kaynak iste diyorlar. Ben diyorum ki bu iş arz talep meselesidir üretici arz etsinki biz talep edelim arz etmediği birşeyin talep edilmesini beklemek saçmalık değil mi ? Firmalar herzaman talebe ilişkin iş yapıyor aklı başında olan birileri çıksada arz edip sonra talep beklese.

 

Polemik yaratmak için yazmadım sadece şahsi fikrim.

 
Gönderildi : 25/06/2010 15:52

(@seyfullahtanriverdi)
Gönderiler: 362
Honorable Member
Konu başlatıcı
 

Benim sizlerden istediğim Ertan hocam hangi programlama diline eğilim göstereyim. Onunla ilgili kitap tavsiyeniz nedir. Benim üst seviyeden başlamam gerekiyor. Programlama bilgisi ve mantığı bilgim var. Visual basic kullandım. Asp kodlama yaptım. Sizlerden istediğim web tabanlı nesne progralama da kullanabileceğim bir dil öğrenmek istiyorum bu konuda tavsiyeniz nedir. Askerde iken bilgisayar mühendisi bir abim vardı. Bana Java öğren demişti. Sizlerin fikri nedir ve kitap tavsiyeniz nedir.

 
Gönderildi : 25/06/2010 17:44

Paylaş: