Forum

Backup ve sistem ay...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Backup ve sistem ayarlaması tavsiyesi istiyorum

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
289 Görüntüleme
(@jamesdaugles)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar.
Bir firmada şuan 30 gelecek zamanlarda yavaş yavaş 500 olacak bir yapıda pc kurulumu yapıyorum. Bu yapıda hiçbir bilgisayara imaj aldırıp kurulum yaptırmıyorlar. Bu sorun değil. Ama sisteme dahil edilen pcler Xp ve tüm konfigürasyonlar aynı. Donanım da dahil olmak üzere herşey aynı. Kurulan pc ler ayrı lokasyonlarda. Benim yapmak istediğim. Tüm makinalara yapılacak bir ayarlama var bunu domainden atmıyorlar elle yapılıyor. Kullanıcı makineye oturum açtığında masaüstü arkaplanı mavi standart olana geçmesini, ekrankoruyucu güç seçeneğinin presentation da hiç kapanmamasını,Cd rom ismini X yapmak ve registrydeki d olan kayıtları x yapmak, C sisteminin backup ayarlamasını yapmak, ntbackup ile yaptığımız zaman devamı üzerine yazıyor gibi bir iki hafta sonra günlük backup ta dosya boyutu 20gb sonra 30 olarak yavaş yavaş artıyor. Ben günlük sistem diskinin backupını diğer bir harici diske tüm gün backupı almak, ama üzerine yazmadan eskisini silmek istiyorum. Dosya boyutu büyümesini engellemek için. Bunu ntbackup ile nasıl yapabilirim?
 Yukarıdaki kullanıcı ayarlamalarını registry yedeği alarak mı halletmek doğru olur?

 
Gönderildi : 28/04/2010 16:50

(@sinankahraman)
Gönderiler: 5225
Illustrious Member
 

Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Müsadenizle sizden öncelikle forum kurallarını okumanızı ve bunlara özen göstermenizi rica edeceğim. Bu şekilde daha sonra meydana gelebilecek sorunların önüne geçmiş oluruz.

Sorunuza gelince tüm yazdıklarınızın cevabı portalımız üzerinde mevcut. Genel başlıklar altından yapacağınız aramalar ile bunlara ulaşabilirsiniz. Sizden ricam öncelikle bunlara bir göz atın ve daha sonra kafanıza takılanları bizimle paylaşın.

 
Gönderildi : 29/04/2010 11:24

Paylaş: