Forum

Windows 7 Fax Servi...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Windows 7 Fax Servisi Hakkında

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
336 Görüntüleme
(@OnurAYDIN)
Gönderiler: 193
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

merhabalar,

windows 7 de bulunan fax and scan bölümünü kullanarak tiff uzantılı fax alıp gönderebiliyorum. Ancak bunu tiff yerine pdf olarak nasıl kullanabilirim? teşekkürler.

 
Gönderildi : 27/01/2010 16:15

(@ugurdasdemir)
Gönderiler: 1824
Noble Member
 

Merhabalar;



  • Faks görünümündeki araç çubuğu seçeneklerini kullanarak, faksınızla birlikte göndermek üzere bir dosya veya diğer dosyalardan metin veya resimler ekleyebilirsiniz. Dosya ekleri, herhangi bir faks aygıtı tarafından alınabilmesi için TIF resimlerine (.tif dosyaları) dönüştürülür. Alıcınız, bağımsız bir faks aygıtı, başka bir deyişle, bilgisayara bağlı olmayan bir aygıt kullanıyorsa, ekli dosya da dahil olmak üzere faksın her sayfası faks alındığında sırasıyla yazdırılır. Alıcınız Windows Faks ve Tarama veya başka bir faks programı kullanıyorsa, faksınız, ekranda görüntülenebilecek ve programa bağlı olarak bilgisayarınızdaki diğer dosyalar gibi yazdırılabilecek veya yönetilebilecek bir .tif dosyası olarak alınacaktır.



  • Faksa bir belge veya resim eklemek için, dosyayı Yeni Faks penceresine sürükleyin. Bir belge veya resmi tarayabilir ve ardından taranmış dosyayı bir faks veya e‑posta iletisine ek olarak gönderebilirsiniz. Daha fazla bilgi için, bkz. Taranmış belgeyi faks veya e‑posta ile gönderme


  •  Kolay Gelsin

    Kaynak

     
    Gönderildi : 08/02/2010 15:46

    (@OnurAYDIN)
    Gönderiler: 193
    Reputable Member
    Konu başlatıcı
     

    cevabınız için teşekkürler, yazdıklarınızın hepsini biliyorum. benim sormak istediğim gelen faxların pdf olarak alınması. bunun hakkında fikriniz var mı?

     
    Gönderildi : 08/02/2010 16:23

    (@ugurdasdemir)
    Gönderiler: 1824
    Noble Member
     

    Anladım daha önceden benzer bir çalışmayı ben düşünmüştüm yalnız entegre bir yazılım bulamamıştır _ converter kullanmıştım.

     
    Gönderildi : 08/02/2010 19:47

    Paylaş: